Să nu faci avort, că nu vei naște un monstru!

duminică, 4 noiembrie 2012

| | |

Nu la mult timp după ce s-a căsătorit, o femeie credincioasă a rămas însărcinată. Când a mers la medic pentru obişnuitul control, acesta i-a spus că trebuie să facă avort, altfel va naşte un monstru. Medicul l-a chemat şi pe soţul doamnei, care aştepta afară, şi i-a spus acelaşi lucru: soţia lui trebuie să facă avort!
Din acel moment pentru biata femeie a început un adevărata calvar. Atât soţul, cât şi soacra o îndemnau să facă avort, dar ea voia să fie mama şi nu ucigaşă. A fost ameninţată că dacă nu face avort va fi dată afară din casă şi vor divorţa.
Aşa a venit la părintele Cleopa şi i-a cerut sfatul ce să facă. Părintele Cleopa i-a spus să nu facă avort nici într-un caz, căci acela nu e medic, ci criminal. Să aibă nădejde la Maica Domnului şi să se roage ei, că nu va naşte un monstru aşa cum spune medicul.
A plecat acasă şi a răbdat multe supărări, în special de la soacră, iar când a venit vremea naşterii a născut o fetiţă de 3,500 kg, frumoasă şi sănătoasă, încât a rămas uimit şi medicul şi ceilalţi.
După ce a botezat fetiţa a venit la mănăstire şi a spus:
Am venit să aduc mulţumire lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, că am ascultat de sfatul părintelui Cleopa şi am născut o fetiţă sănătoasă. Acum, de câte ori îmi zic ceva soţul sau soacra, eu nu le răspund nimic, doar le arăt fetiţa şi aşa îi fac să tacă.

Sursă: Ortodoxia Tinerilor, extras din cartea "Mânca-v-ar raiul" - volumul 1