Rămâneți fermi. Luptați lupta cea buna. Nu capitulați niciodată.

luni, 12 noiembrie 2012

| | |

de PETER BAKLINSKI
Miercuri 7 Noiembrie  2012

Noiembrie 7, 2012 (LifeSiteNews.com) – Dragi luptători pentru-viață, ne-am trezit în această dimineață simțindu-ne înfrânți. Romney a pierdut alegerile, dar cei nenăscuți sunt cei care au pierdut cel mai mult.

Astăzi, copiii nenăscuți ai americanilor au motive să tremure în pântecele mamelor lor. Votanții au decis să dea încă patru ani de putere unui om care s-a angajat într-un război fără milă împotriva celor mai lipsiți de ajutor și mai vulnerabili dintre frații și surorile noastre.

Ne-am pus speranța în alegerea unui președinte nou, care ar îngădui și o anumită protecție pentru cei nenăscuți. Deși Romney nu a promis protecția tuturor ființelor umane, fiind de acord cu avortul în unele cazuri precum violul, în comparație cu Obama el a apărut ca un campion pentru-viață. Acum trebuie să mai facem față la încă patru ani cu omul pe care mulți din mișcarea pentru-viață îl numesc “cel mai pro-avort președinte din toate timpurile”.

Da, noi, cei pentru-viață, avem motive să fim demoralizați.

M-aș fi simțit absolut mizerabil dacă nu aș fi auzit astăzi de dimineață un pasaj de la Filipeni 2, 14-18: ”Toate să le faceţi fără de cârtire şi fără de îndoială, ca să fiţi fără de prihană şi curaţi, fii ai lui Dumnezeu neîntinaţi în mijlocul unui neam rău şi stricat şi întru care străluciţi ca nişte luminători în lume, ținând cu putere cuvântul vieţii […]. Asemenea şi voi bucuraţi-vă şi fericiţi-vă.”

 Da, este vorba un “neam rău şi stricat” care realege la putere un om care a purtat un război atât de brutal împotriva copiilor frumoși ai lui Dumnezeu sub aparențele grijii pentru sănătatea și drepturile femeilor.

Dar acest pasaj din Filipeni cere celor pentru-viață să accepte rezultatele alegerilor fără cârteală. De fapt, ni se cere să fim bucuroși.

Să fie oare o absurditate totală? Cum putem să fim bucuroși și plini de veselie într-o zi așa de întunecată pentru cei nenăscuți?

Pentru că Dumnezeu este în cele din urma ”la comandă”, nu președintele Obama. Pentru că Dumnezeu face ca toate lucrurile sa se lucreze pentru binele celor care-L iubesc pe El (Romani 8, 28), chiar dacă a fost reales cel mai anti-viață președinte pe care l-au avut Statele Unite.

Noi, cei pentru-viață, putem să fim bucuroși și plini de veselie în mijlocul unui “neam rău şi stricat” pentru ca știm că avem ADEVARUL de partea noastră. Știm că ființa nenăscută este om. Știm că în pântecele unei mame însărcinate este un copil, nu “o colecție de țesuturi” sau un fetus despre care nu se știe ce este. Știm că ființele umane nenăscute merită drepturi și protecție la fel de mult precum merită oricare altă ființă umană.

Să fim bucuroși și plini de veselie rămânând neclintiți în adevărul despre VIAȚĂ. Prin rămânerea în adevăr ne menținem “fii ai lui Dumnezeu neîntinaţi”.
Ținându-ne de adevăr în mijlocul unei astfel de întunecimi deprimante, aceasta ne permite să strălucim ”ca nişte luminători în lume”. Lumina, chiar si cea mai mica, întotdeauna înfrânge cel mai copleșitor întuneric. Pe măsură ce întunecimea falsei civilizații creşte, acțiunile aparent mici și nesemnificative prin care afirmăm fiecare viață de om vor străluci mai mult.

Dragi prieteni pentru-viață, nu vă lăsați pradă stării de capitulare și înfrângere. Fie ca rezultatele de aseară să ne dea curaj să devenim mai curajoși în procesul de influențare a politicii publice legate de cei nenăscuți.

Căutarea dreptății pentru cei nenăscuți trebuie să ne facă pe noi să ne examinăm strategiile, să facem planuri noi și să continuăm fără să ne descurajam în lupta pentru rezolvarea celei mai mari probleme de drepturi civile pe care a cunoscut-o lumea.

Cei nenăscuți se bazează pe noi să continuam lupta în numele lor. Nu pot face asta ei înșiși. Aceștia mici au pierdut în aceste alegeri mai mult decât tu sau eu. Trebuie să continuăm să fim campionii lor cu mai mult zel decât am avut vreodată.

Trebuie să ne regrupăm, să ne reorganizăm, să gândim noi strategii.

Viețile celor nenăscuți depind de tine și de mine mai mult ca oricând.

Rămâneți fermi. Luptați lupta cea buna. Nu capitulați niciodată.


1 comments:

sarsuraki spunea...

Pe Obama, Dumnezeu l-a pus acolo. Sa dai o lege cum ca nu ai voie sa avortezi nu ar rezolva oricum lucrurile. Femeile ar avorta oricum, ba chiar si-ar pune viata in pericol pentru asta (te pui cu necredinciosul?!). Sau inca si mai rau...cate femei credincioase avorteaza copii? ...multe...Eu personal sunt impotriva avortului cand vine vorba de mine de educarea fetei mele sau de informarea altor femei...(deci accentuez observatia...educatia sau informarea...obligarea nu-si are locul...e o decizie super personala).