Revenirea miraculoasă la viaţă a bebeluşului declarat mort la naştere, după ce acesta a fost ţinut la piept de mama sa timp de două ore

sâmbătă, 31 august 2013

| | |


De Lauren Enriquez, 31 mai 2013

În Australia, un bebeluș născut prematur împreună cu sora lui geamănă în a 27-a săptămână a sarcinii, cântărind doar 900 de grame, a fost declarat decedat după ce, timp de 20 de minute, personalul medical a încercat să-l readucă la viaţă, dar fără success. Jamie Ogg, acum în vârstă de 3 ani, este în viaţă doar datorită dragostei nemuritoare a mamei sale.

Conform cotidianului DailyMail, când Jaime a fost declarat mort, doctorul l-a dat mamei sale, Kate, pentru a-şi lua rămas bun de la el. Kate l-a luat pe Jamie în braţe şi, cu lacrimi în ochi, şi-a mângâiat băieţelul.

Ea şi soţul ei i-au vorbit, spunându-i cum îl cheamă şi că are o surioară. Ea i-a mai spus şi despre lucrurile pe care dorea să le facă împreună cu el de-a lungul vieţii lui. Kate şi-a ţinut fiul lipit de pieptul ei. Uneori, bebeluşul icnea –un reflex despre care doctorii au spus că este normal după deces.

Dar Kate l-a ţinut aşa timp de două ore, legănându-l şi vorbindu-i, şi încet, ea a văzut cum copilaşul începe să dea semne de viaţă.

Văzând că Jamie a început să tragă aer în piept din ce în ce mai des, Kate a pus puţin lapte de la sân pe degetul ei şi i-a dat să bea. Bebeluşul a băut laptele şi apoi a deschis ochii. Uluiţi, medicii au rămas lângă pat, nevenindu-le să creadă. A fost un miracol ce se datorează în întregime credinţei unei mame iubitoare care, deşi nu avea nici un motiv să creadă că fiul ei va reveni la viaţă, i-a arătat totuşi toată dragostea sa.

Jamie a fost binecuvântat să aibă o mamă ca şi Kate, ce nu a renunţat la el chiar şi atunci când doctorii au declarat supravieţuirea sa imposibilă. Din păcate, multor copii nenăscuţi ce sunt diagnosticaţi (uneori incorect) cu anomalii genetice sau cromozomiale nu li se dă şansa de a lupta pentru viaţă şi de a se bucura de dragostea şi grija părinţilor lor. În schimb, ei sunt avortaţi.

Dacă vom răspândi în lume poveştile unor asemenea miracole, cum este cel al lui Jamie, poate că mai mulţi părinţi vor fi încurajaţi să le dea micuţilor lor şansa de a supravieţui şi de a avea o viaţă lungă şi sănătoasă.


Traducere: Maria Chiribeș 
Sursă: LifeSiteNews