Afişe şi broşuri pro-homosexualitate în cabinetele medicilor pedriatri americani/ Cea mai tânără dictatură (7)

vineri, 9 august 2013

| | |


Principalul argument al mişcării de promovare a homosexualităţii este că, atât homosexualitate cât şi căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, îi privesc doar pe cei în cauză. În realitate, efectele se răsfrâng asupra întregii societăţi. Ce părere aţi avea dacă în cabinetele de pediatrie copii ar vedea afişe şi pliante conţinând imagini şi mesaje ce înfăţişează homosexualitatea ca fiind ceva normal? Vi se pare ? Ei bine, acesta va fi firescul sub noua dictatura a homosexualităţii. Despre noile directive, pe care Academia Americană de Pediatrie le-a trasat, puteţi citi mai multe în acest articol.



articol semnat de Kirsten Andersen

Washington, 1 august 2013 - Conform Academiei Americane de Pediatrie, dacă sunteți un medic cu pacienţi copii şi adolescenți, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a-i încuraja, atât pe tineri şi pe familiile lor, să privească homosexualitatea ca fiind normală și sănătoasa,.

AAP a emis recent o declarație adresată celor 60.000 de membri ai săi ce se referă la homosexualitate. În noile linii directoare se spune că pediatrii ar trebui să depună eforturi pentru a "oferi un cadru în care, a fi LGBTQ (lesbian, gay, bisexual, and transgender), să fie considerat ceva diferit, dar normal."

Potrivit AAP, homosexualitatea "ar trebui să nu fie considerată anormală." În timp ce organizația recunoaște că adolescenţii "LGBTQ" reprezintă un grup angajat în comportamente mai riscante, având rate mai mari de abuz de substanţe, promiscuitate, depresie, auto-vătămare, și chiar sarcini la adolescente, se motivează aceste lucruri prin faptul că "prezența stigmatului de homofobie și heterosexismul duc de multe ori la stres psihologic şi o creştere a comportamentelor de risc."

Ca urmare, organizația spune că medicii ar trebui să depună toate eforturile pentru a elimina heterosexismul din practicile lor.

Heterosexismul este definit ca "adoptarea de către societate a heterosexualităţii ca şi normă, comportamentul persoanelor LGBTQ fiind considerat anormal."

AAP numește heterosexismul "insidios și dăunător."

Organizaţia recomandă medicilor să afişeze în cabinetele lor broșuri şi imagini, atât cu cupluri heterosexuale cât şi de același sex, precum şi însemne conţinând imaginea curcubeului pentru a arăta astfel că sunt de acord cu homosexualitatea.

Medicilor li se cere ca în toate formulările pe care le folosesc să nu presupună heterosexualitatea. De exemplu, să folosească termenul de "părintele (părinții) sau tutore (tutori) în loc de "mamă și tată."

De asemenea, grupul avertizează medicii să nu presupună că un pacient tânăr este heterosexual. Dacă un tânăr spune doctorului că face sex, prima întrebare pe care AAP o recomandă a fi pusă de către medici este:"Faci sex cu bărbați, femei sau atât cu unii, cât şi cu ceilalţi?"

Potrivit AAP, medicii ar trebui să le explice foarte clar  pacienţilor minori că nu vor discuta despre viaţa lor sexuală cu părinții lor.

Iată alte câteva linii directoare trasate de AAP:

"Pediatrii ar trebui să îi încurajeze pe tineri să se simtă confortabil atunci când vorbesc cu ei despre identitatea și preocupările lor sexuale".

"Consultaţiile ar trebui să fie confidențiale. Nu este rolul medicului pediatru de a informa părinții / tutorii despre identitatea sexuală şi comportamentul adolescentului. Acest lucru le-ar putea dăuna tinerilor.”

"Pediatrii ar trebui să sprijine sau să creeze alianțe în școli între persoanele gay şi cele heterosexuale și să sprijine dezvoltarea și punerea în aplicare a politicilor de toleranță zero în cazul tachinărilor, intimidărilor, hărţuirilor şi violenţei."

Grupul recomandă, de asemenea, medicilor să ţină la îndemână o listă a grupurilor de susţinere a homosexualităţii și a site-urilor lor, pentru a le da copiilor care sunt confuzi cu privire la sexualitatea lor.

Prelucrare după: LifeSiteNews

Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com