Legislatura Wisconsin vrea să ia în considerare plăcuțele de înmatriculare cu "Alege viața!"

vineri, 16 august 2013

| | |

de Heidi Miller, 21 mai 2013, Live Action News



Parlamentarii  din statul Wisconsin au introdus o lege atât în ​​Senat cât şi în Camera Reprezentanţilor, care, dacă ar trece, ar face ca Wisconsin să devină cel de-al 30-lea stat care ar vinde plăcuţe de înmatriculare "Alege Viața".


Potrivit organizaţiei „Choose Life America” (Alege viața America), Florida a fost primul stat, care a adoptat plăcuțele de înmatriculare "Alege viaţa", în anul 2000. Începând cu acel an, peste 16 milioane de dolari au fost colectaţi din vânzarea acestor plăcute, banii fiind folosiți pentru cauze „pro-viață” și pentru asistarea adopţiilor.

O organizaţie non-profit, numită „Alege via
ța Wisconsin” a fost înființată pentru a gestiona vânzarea acestor plăcuțe de înmatriculare în Wisconsin din momentul în care legea va fi adoptată.


Potrivit „Pro-Life Wisconsin”, fiecare persoană care alege să cumpere una din aceste plăcute va plăti suplimentar 25 de dolari ce vor fi donaţi către „Alege viața Wisconsin”. După ce se deduc costurile asociate cu fabricarea plăcutelor speciale, fondurile acordate  „Alege viața Wisconsin” vor fi distribuite la centrele maternale din întreg statul.

„Pro-Life” Wisconsin şi-a exprimat recuno
ștința pentru cei care conduc această inițiativă.

                                                                  
                                                                                                               Traducere: Cristina Vizitiu