Copiii din Scoția sunt numiți „naziști’’ pentru că se opun „căsătoriilor" gay, afirmă purtătorul de cuvânt al episcopilor

vineri, 30 august 2013

| | |


Deşi acest articol a fost scris cu un an în urmă, între timp „căsătoriile” homosexuale fiind legalizate în Marea Britanie, el este în continuare de actualitate, demonstrând, o dată în plus, că semnalele de alarmă legate de instaurarea noii dictaturi a homosexualităţii nu sunt doar simple speculaţii ale unor persoane habotnice. În Occident, mişcarea homosexuală practică de decenii un lobby mediatic, politic şi legislativ pentru impunerea publică a homosexualităţii ca firească. Unul dintre instrumentele folosite este incriminarea celor care consideră nefirească homosexualitatea şi „căsătoriile” homosexuale. Nu este de mirare că această atitudine se propagă chiar şi printre copii, din moment ce unul din scopurile mişcării homosexuale este reeducarea copiilor în spiritul aşa zisei „libertăţi sexuale”.

 
Bruxelles, 9 octombrie 2012, (LifeSiteNews.com) – John Deighan,  reprezentantul oficial în Parlament al Adunării Episcopilor din Scoția, a relatat, în cadrul unei conferințe desfășurate la Bruxelles, că până și copiii sunt etichetați drept „habotnici’’și „naziști’’ pentru că au îndrăznit să se opună fățiș căsătoriilor între persoanele de același sex.

John Deighan

„Cunosc, de exemplu, copii din Scoția, inclusiv fiul meu de 12 ani, cărora li s-a spus că sunt „naziști’’ și „bigoți’’ doar pentru că nu au fost de acord cu idea căsătoriilor între persoane de același sex’’, a afirmat Deighan.

Deighan a vorbit unor grupări parlamentare europene, în cadrul unui seminar desfășurat la Bruxelles, despre presiunea crescândă împotriva creștinilor din Europa ce se opun agendei „progresiste’’care ne presează spre acceptarea homosexualității şi redefinirea familiei.

Deighan a afirmat că susținători ai homosexualilor ca Stonewell și Equality Network au creat „intense nivele de ostilitate’’ împotriva oricui se opune agendei lor. „Din ce în ce mai mulți oameni sunt supuși manipulării de către ceea ce eu numesc propaganda egalității’’, a spus el.

„Aceasta este o încercare sfidătoare de a manipula ideile si părerile oamenilor, copiii de școală fiind incluși, încât aceștia să devină mai intoleranți față de mesajul catolic’’, a spus Deighan. El a mai adăugat ce este „foarte dificil’’ să convingi politicienii din Scoția să vorbescă deschis despre aceste evenimente.

’’Le este teamă ca nu cumva, făcând aceasta, să își pună în primejdie carierele’’, spune el.

În urma seminarului desfășurat pe parcursul a jumătate de zi, la care au participat reprezentanți ai grupărilor parlamentare și membri ai Parlamentului European, s-a ajuns la concluzia că creștinii „sunt din ce în ce mai ținuți la distanță, mai marginalizați, acest fapt datorându-se în parte ostilității sociale și restricțiilor guvernului’’. „Un efort semnificativ’’ este necesar pentru a combate această atmosferă ce pare a capăta amploare, în special pentru a riposta față de lipsa reportajelor presei, spun participanții.

Al doilea seminar, din octombrie, a fost  găzduit de către Comisia Conferințelor Episcopale pentru Comunitățile Europene, în cooperare cu Organizația Conservatorilor și Reformiștilor Europeni și Organizația Partidului Poporului European și s-a desfășurat la Parlamentul European, în Bruxelles.

Martin Kugler, reprezentant al ONG-ului austriac Observatorul pentru Intoleranță și Discriminare împotriva creștinilor în Europa face referire la rezultatul unui sondaj de opinie recent, în urma căruia 74% dintre cei intervievați cred că creștinii se confruntă cu „discriminarea negativă’’ comparativ cu oameni ce aparțin altor culte religioase. 60% spun că această discriminare este în creștere.

Kugler spunea: „Chiar și criticile prietenoase aduse homosexualității au condus la o anchetă judiciară’’.

Criticile lui John Deighan îndreptate împotriva lipsei de interes a politicienilor cu privire la prejudecățile anti-creștine, au fost ilustrate în comentarii făcute de către viceprim-ministrul, deputatul Nick Clegg, lider al Partidului Liberal Democrat, luna trecută, când acesta scria în ciorna unui discurs, că oamenii care se opun „căsătoriilor’’ gay sunt „bigoți’’. Biroul său a retras repede discursul-ciornă și a publicat o variantă rectificată, dar nu înainte ca Clegg să fie condamnat de către analiștii conservatori care spun că discursul era pur și simplu o reflectare a părerii elitei claselor conducătoare de la putere.

În iulie, au fost divulgate o serie de e-mailuri între oficialii Ministerului de Interne și Departamentul pentru Educație, ce arătau că școlile, inclusiv cele religioase, vor fi solicitate să îi învețe pe copii să privească drept un lucru normal legalizarea „căsătoriilor’’ homosexuale. Parlamentarul David Burrowes, care se opune planului guvernului, a scris că „profesorii trebuie sa fie capabili să acționeze din conștiință, potrivit valorilor proprii despre căsătorie, dar că aceștia pot fi, la fel de bine, constrânși de către aceste propuneri’’.

„În aceași măsură în care sunt sceptic că Guvernul va putea să excepteze bisericile de la oficierea căsătoriilor între persoane de același sex, sunt de asemenea sceptic că va fi posibil să se conceapă scutiri pentru profesori.’’

El a adăugat: ’’Este Guvernul cu adevărat hotărât să impună profesorilor din școlile primare să acționeze împotriva principiilor bisericilor pe care aceștia le urmează?’’

În ciuda entuziasmului arătat de către o parte din politicieni față de scopurile mișcării homosexuale, rezultate recente ale Biroului pentru Statistici Naționale din Marea Britanie, arată ca homosexualii reprezintă o minoritate chiar mai puțin numeroasă decât s-a afirmat.

Biroul pentru Statistici Naționale a arătat că doar 1,1% dintre britanici s-au auto-identificat drept homosexuali, și doar 0,4% au spus că sunt bisexuali. Aceste cifre au fost obținute în urma unui sondaj efectuat anul acesta pe un eșantion de 765.000 de oameni din toată țara, cifre ce contrastează puternic cu cele 6 procente prezentate anterior de către guvern. S-au mai găsit, de asemenea mici diferențe regionale în cifrele prezentate în urma rezultatelor, cu 2,4%  din numărul de adulți din Londra care se auto-identifică drept gay, lesbiene sau bisexuali.

Primul Ministru al Marii Britanii, David Cameron, a fost înștiințat că există o opoziție în creștere față de planul  partidului său de a redefini căsătoria. În urma unui sondaj s-a arătat că peste 70% dintre președinții circumscripţiilor Partidului Conservator din întreaga țară consideră că această idee constituie o amenințare pentru șansele de reușită ale partidului în viitoarea campanie electorală.

Traducere: Ana-Laura Mihăilă
Sursă: LifeSiteNews