„Sărbători pentru toți” - Ediţia a II-a a spectacolului caritabil dedicat copiilor de la Centrul „Diaconia”, 21 decembrie, ora 18:00, Aula Magna, Facultatea de Drept

luni, 14 decembrie 2015

| | |

Magia Crăciunului se apropie şi în timp ce noi o aşteptăm cu bucurie alături de cei dragi, mame şi copii cu lacrimile uscate pe obraji, alungați din casele lor tocmai de cei care ar fi trebuit să-i iubească şi să-i ocrotească necondiţionat, speră la o lumea mai bună cu oameni care să le fie alături cu adevărat.

Sărbătoarea aceasta este simbolul iubirii şi al iertării depline şi astfel Asociația „Studenți pentru viață – Universitatea București”, în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a mamelor cu copii victime ale violenței în familie „Patriarh Justinian Marina” al Asociației „Diaconia” a Patriarhiei Române, cu sprijinul Universității din București, al Asociației Feminism proFamilie și al companiei Artist Party organizează luni, 21 decembrie, începând cu orele 18.00, în Aula Magna a Universității din București, ediţia a II-a a spectacolului caritabil „Sărbători pentru toți”.

Evenimentul are drept scop conştientizarea problemelor şi sprijinirea victimelor violenţei în familie şi este dedicat copiilor, mamelor şi tuturor celor care beneficiază de sprijin în cadrul centrului “Diaconia”.

Spectacolul va fi prezentat de actrița Ioana Picoș-Făgădaru, va debuta cu îndrăgitul artist Vlad Miriţă, apoi vor urca pe scenă pianistul Alexandru Burcă, Maria Ciocan Band, dansatorul Momo Peter Sanno, Corul Asociaţiei „Studenţi pentru viaţă”, iar în încheiere Corul de copii al centrului „Diaconia”.

Moş Crăciun va oferi daruri tuturor copiilor prezenţi la acest eveniment, iar participanţii se vor putea bucura de expoziţia de lucrări ale copiilor de la centrul „Diaconia” şi de un târg caritabil de prăjituri făcute acasă de voluntarii Asociaţiei „Studenţi pentru viaţă”.

În cadrul evenimentului se vor strânge donații în bani, rechizite și articole de papetărie pentru centrul „Diaconia”. La spectacol vor asista și copiii și mamele care beneficiază de serviciile acestui centru.

Adresa Universitatea din București, Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5 (cladirea Facultății de Drept).

Intrarea este liberă.