VIDEO ŞOCANT: Personalul clinicilor de avort din SUA cotrobăie prin rămăşiţele copiilor avortaţi, vânzând pe piaţa neagră tot ce e intact

joi, 13 august 2015

| | |

Un alt video cu camera ascunsă din seria realizată de Centrul pentru Progresul Medical din SUA datează din 7 aprilie 2015:


În video apare dr. Savita Ginde, directorul unei clinici din Denver, în statul american Colorado, afiliată reţelei Planned Parenthood. La sediul cinicii, crezând că se află în faţa unui potenţial cumpărător de ţesuturi şi organe fetale de pe piaţa neagră, aceasta afirmă:

"Văd ficaţi, văd stomacuri, văd mult ţesut neural. De obicei se vede ieşind creierul întreg."

(Un motiv pentru care creierul ar fi la mare căutare este că, atunci când le sunt injectate pacienţilor bolnavi de Parkinson, celulele neurale din creierul copiilor avortaţi s-au dovedit a produce efecte benefice.)

Videoclipul needitat, care durează două ore şi 40 de minute, se găseşte aici.

Personalul medical, pregătit să extragă cu grijă fetuşii, pentru a vinde organele

Medicul mai spune că „trebuie făcut puţin training” cu personalul, pentru a se asigura că „nu zdrobesc” părţile care au căutare. Ea mai avertizează că, dacă printre angajaţi există cineva care este „anti”, riscă să fie prinşi:

"Nu vrem să se spună despre noi că vindem părţi fetale unor entităţi din alte state."

Dr. Ginde mai afirmă că ar prefera un tarif „la articol”, nu o „taxă fixă” pentru „articolele” livrate:

Cred că taxarea per articol funcţionează mai bine, doar pentru că aşa putem vedea cât putem obţine din asta.

"…avem alt băiat!"

De la minutul 09.05, filmarea prezintă un tehnician de la laboratorul clinicii cotrobăind printre rămăşiţele unui copil avortat în primul trimestru de sarcină, care sunt puse pe un platou transparent pe o suprafaţă cu iluminare, în timp ce dr. Ginde explică:

"Iată stomac, rinichi, inimă…"

Despre copiii avortaţi în al doilea trimestru de sarcină, ea spune că

"sunt „atât de mari”, încât nu mai arată „ca de pe câmpul de bătălie”,"

în timp ce un tehnician care scotoceşte prin resturile biologice şi găseşte partea inferioară a corpului copilului, cu tot cu picioare, exclamă:

"…avem alt băiat!"

Suspiciuni de infanticid: Avorturile care se lasă cu naştere parţială produc organe intacte

Poate că una din cele mai tulburătoare afirmaţii făcute de acest medic în înregistrarea de mai sus este următoarea:

"Dacă cineva naşte înainte să-i facem procedura (de avort prin dilatare şi evacuare/chiuretaj/extracţie – n.n.), atunci sunt intacte…

Facem proceduri la 17 săptămâni, aşa că avem părţi în general identificabile… Şi plănuim să facem şi la 18-20 de săptămâni până la sfârşitul anului."

Dr. Ginde admite în filmul făcut cu camera ascunsă că la clinica sa circa 10% din avorturi se termină prin astfel de naşteri induse, care apar în urma dilatării excesive induse înainte de extragerea fătului.

Este un cerc vicios aici. După cum recunoştea şi dr. Deborah Nucatola, manager de top al reţelei de clinici Planned Parenthood, într-un video făcut public anterior, dilatarea excesivă, la rândul ei, apare pentru că medicii o pot induce astfel, deoarece li se impune să extragă fătul pe cât posibil intact, cu scopul prelevării ulteriorare de organe viabile pentru piaţa neagră.

Aceasta ridică mari suspiciuni cu privire la practicile clinicii: Câţi dintre aceşti copii se nasc vii înainte de termen? Câţi sunt lăsaţi să moară sau chiar ucişi în mod activ în afara uterului, practică ilegală, ce intră la categoria juridică a infanticidului?

Pacientele îşi dau consimţământul fără să ştie pentru vânzarea rămăşiţelor copiilor avortaţi

Dr. Savita Ginde îi mai spune presupusului său client că avocaţii clinicii le-au asigurat o portiţă legală pentru această activitate:

"Pacientele noastre găsesc în formularele de consimţământ avertismentul că produsele lor de concepţie ar putea fi folosite în scopuri de cercetare… Ele vor să doneze organele, nu trebuie să ştie procesul prin care trecem…"

Despre acest proces de cotrobăire prin rămăşiţele însângerate ale copiilor avortaţi, medicul mai face o afirmaţie cutremurătoare:

"Mi se pare totul foarte fascinant. Nimic altceva decât o fascinaţie."

Practic, obţinerea consimţământului prin formularele semnate de paciente, protejează clinicile de acuzaţia că folosesc ţesuturile respective fără a-şi informa în mod prealabil pacientele. Iar în prestaţiile sale televizate de după apariţia acestei anchete, preşedinta Planned Parenthood, Cecile Richards, a afirmat că banii despre care se vorbeşte în toate filmările respective nu sunt decât taxe pentru transportul organelor, că nu se face asta pentru profit. Totuşi, în alt videoclip, un director Planned Parenthood din Texas afirmă că această practică este o excelentă linie suplimentară de venit pentru organizaţie.

Organizaţia Centrul pentru Progresul Medical a lucrat 30 de luni la această anchetă care vizează practicile ilegale şi lipsite de etică ale celei mai mari reţele de clinici de avort din SUA, care este finanţată cu peste o jumătate de miliard de dolari pe an din banii contribuabilului american. Videoclipurile au revoltat senatorii şi congresmenii, care au iniţiat o procedură de interzicere la nivel federal a finanţării clinicilor afiliate Planned Parenthood. Însă democraţii s-au opus şi iniţiativa legislativă a căzut. Dar aceasta nu a putut opri începerea de investigaţii în zece state americane şi retragerea finanţării publice pentru clinicile afiliate Planned Parenthood în trei state americane: Alabama, Louisiana şi New Hampshire.

StemExpress, o companie cu cifra de afaceri de milioane de dolari, care intermediază furnizarea de sânge uman, celule stem şi ţesut uman fetal şi adult obţinut de la clinici, a cerut şi a obţinut un mandat judecătoresc de interdicţie a furnizării videoclipurilor, dar acestea au continuat să apară.

David Daleiden, de la Centrul pentru Progresul Medical, spune că aceste filmări îi implică şi pe cei care cumpără „materiale” biologice furnizate de clinicile de avort, deoarece, după cum recunoaşte dr. Savita Ginde în filmul de mai sus, uneori le sunt livraţi chiar feţi întregi, despre care poate exista suspiciunea că au fost ucişi în mod ilegal după naştere, iar tăcerea şi continuarea relaţiei comerciale îi face complici.

Urmăreşte toate videoclipurile, inclusiv în versiune needitată, aici.


Preluat de pe Știri pentru Viață