Învierea unei fetiţe premature: a supravieţuit 10 ore la congelatorul de la morgă

luni, 24 august 2015

| | |

Având o presimţire, a dorit să-l mai vadă o singură dată pe copilul ei după ce a fost pronunţată moartea lui de către medicii spitalului. Aşa că lucrătorii de la morgă au deschis congelatorul, apoi sicriul unde se afla bebeluşul, şi copilul a început să plângă.

Era o fetiţă foarte mică: avea 850 de grame, era rece ca gheaţa şi condamnată la moarte. Însă a supravieţuit

Luz Milagros Veron are acum o săptămână şi este copilul minune al Argentinei. Naşterea ei în preajma Paştilor a fost în măsură să arate puterea lui Dumnezeu de a ţine în viaţă copiii în condiţii extreme. Imediat după naşterea prematură a fost pronunţată moartă şi a fost depozitată într-un congelator de la morga spitalului. Medicii spun că şansele ca un copil de 850 de grame să spuravieţuiască într-un congelator timp de 10 ore sunt 0.

Astăzi este cea de-a opta zi a învierii fetiţei mele”, a spus tatăl fetei, Fabian Veron, pentru CNN. Medicii de la Spitalul din Perrando din nord-estul Argentinei nu pot explica această eroare imensă, însă toţi doctorii, asistenţii şi moaşele care au avut de-a face cu acest copil au fost suspendaţi din funcţie până la sfârşitul investigaţiei.

Luz Milagros rămâne în condiţie stabilă la terapie intensivă. Analia Boutet, mama fetiţei, a născut de patru ori prematur până acum şi a avut şi un copil care a murit în timpul sarcinii. Copilul s-a născut la 6 luni şi nu avea semne vitale, a spus directorul spitalului Dr. Jose Luis Meirino pentru CNN.

Ginecologul nu a găsit niciun semn vital la copil, iar neonatologul de asemenea nu a găsit niciunul.

Sursa: Doxologia.ro

Preluare de pe Știri pentru Viață