Sprijiniţi apariţia Revistei Pentru Viaţă

marți, 19 martie 2013

| | |



Peste 47.000 de adolescente şi tinere apelează în fiecare an la întreruperea de sarcină pentru că nu sunt informate, nu li se oferă sprijin şi trec adesea prin situaţii dificile datorită presiunilor celor din jur. Atunci când o femeie rămâne însărcinată, caută informaţii sau persoane cu care să vorbească despre acest lucru şi de cele mai multe ori sunt îndemnate să apeleze la avort.

Asociaţia Studenţi pentru viaţă va edita o revistă care va fi distribuită la Marşul pentru Viaţă de pe 23 Martie. Această revistă poate ajuta femeile să găsească informaţii la timp, înainte de a lua o decizie greşită pe care o vor regreta mai târziu şi poate contribui la salvarea unor vieţi.

Alege să sprijini financiar Revista Pentru Viaţă! Cu 1 leu poţi achiziţiona o revistă, cu 100 de lei 100 de reviste, iar cu 1000 de lei 1000 de persoane vor avea acces la informaţia din interiorul ei.

Revista poate fi vizualizată în format PDF la cerere.

Pentru alte informaţii ne puteţi contacta la: contact@studentipentruviata.ro sau la numărul de telefon: 0751.859.467.

După data de 23 Martie, revista va fi folosită la alte evenimente pentru promovarea vieţii.

2 comments:

Ana spunea...

de nu treceti aici datele pentru donatii !? eventual creati posibilitatea de a dona direct cu cardul ,e cel mai simplu si mai usor pt toata lumea ... asteptam date suplimentare ...

Unknown spunea...

Datele sunt urmatoarele:
RO94 RZBR 0000 0600 1544 0907 - Alexandra Nadane
Raiffeiesen Bank Agentia Piata Romana.

Contul Asociaţiei nu a fost încă deschis şi asta este momentan posibilitatea de a primi donaţii. Ulterior vă putem trimite un extras de cont.

Mulţumim pentru sprijin.