Cadoul lui Obama pentru lobby-ul homosexual: trimiterea la Soci a unei sportive lesbiene de…70 de ani!

marți, 4 februarie 2014

| | |Barack Obama, preşedintele Statelor Unite, îşi anunţase deja acum câteva luni intenţia de a face la Jocurile Olimpice de la Soci o „tribună” pentru lobby-ul homosexual.

Pe 17 decembrie 2013, el a anunţat care va fi componenţa delegaţiei ce va merge în Rusia din 7 până în 23 februarie. Aici o regăsim pe jucătoarea de hochei Caitlin Cahow, care pretinde a fi lesbiană, dar, de asemenea, pe Billie Jean King, o sportivă de…70 primăveri! De ce face ea parte din acea delegaţie? Pentru că această fostă jucătoare de tenis este una dintre primele sportive de nivel înalt care şi-a declarat public homosexualitatea sa. Genul de caracteristică care vrea de acum mai multă recunoaştere decât Legiunea Onoarei.

Bineînţeles, printre media din sistem este euforie! USA Today vorbeşte despre o „lovitură de geniu” a preşedintelui american care a vrut să-şi manifeste „dezgustul său” faţă de legislaţia rusă care condamnă propaganda homosexuală. Ne-ar plăcea ca şi confraţii noştri din „marile” surse media să se îngrijoreze mai degrabă în legătură cu influenţa acestui lobby homosexual care ajunge să dicteze ordinele sale conducătorilor statelor occidentale.

Traducere: Iulia Maria Iosif


Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com