Două gemene salvate de la avort de consilieri stradali curajoşi

vineri, 17 ianuarie 2014

| | |




de Steven Ertelt, 16 decembrie 2013


Sherry Pierce aştepta împreună cu o echipă de consilieri stradali în faţa unei clinici pentru avorturi aparţinând Planned Parnethood, întrebându-se dacă aceea va fi ziua în care va putea să salveze vreun copil de la avort, oferind femeilor sfaturi şi consiliere.

După spusele lui Pierce, o viitoare mamă, aflată în a patra săptămână de sarcină, avea de gând să avorteze şi tocmai era pe punctul de a face acest lucru. Însă, după ce a stat de vorbă cu consilierii din faţa clinicii s-a hotărât să-şi lase copilul să trăiască. Dar ce a urmat a fost surprinzător pentru Sherry: au reuşit astfel să salveze nu un copil, ci doi!

După şapte luni, mama a născut două gemene, Olivia Grace şi Kara Shea şi a invitat-o pe străina cu care s-a întâlnit în faţa acelei clinici Planned Parenthood să-i împărtăşească bucuria.

„Astăzi am avut onoarea să le ţin în braţe pe aceste prinţese micuţe la doar câteva ore de la naştere”, ne-a spus Pierce.


Traducere: Gabriela Coşereanu

Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com