Noile reclame TV care promovează căsătoria tradițională și acțiunile de hărțuire ale activiștilor homosexuali / Cea mai tânără dictatură (4)

luni, 17 iunie 2013

| | |


Sarah Crank
Minneapolis, 2 noiembrie 2012

Două noi reclame televizate prezentate alegătorilor de către organizații care luptă pentru căsătoria tradițională aduc în centrul atenției victime ale acțiunilor agresive pe care activiștii homosexuali și aliații lor le întreprind, ale căror acțiuni frecvente de calomniere și intimidare a susținătorilor căsătoriei tradiționale n-au fost prezentate în mass-media de largă circulație.

În prima înregistrare, sponsorizată de Family Research Council (n.t. organizație fondată în SUA în anii ′80 cu scopul de a proteja valorile creștine tradiționale – combate avortul, facilitează împăcarea familiilor aflate în pragul divorțului, se opune cercetărilor pe celule stem ale copiilor avortați și pornografiei) și difuzată pe posturile de televiziune pentru a exprima opoziția față de legalizarea căsătoriilor homosexuale în statul Maryland, Sarah Crank, în vârstă de 14 ani și mama ei, Kathleen Crank, descriu atacurile pline de ură ale homosexualilor îndreptate asupra fetiței în urma mărturiei pe care a depus-o aceasta în favoarea căsătoriei tradiționale în fața Legislaturii Statului Maryland (n.t. corp legislativ care se ocupă cu întocmirea și aprobarea legilor în statele americane, un fel de parlament al statelor americane – în eng. State Legislature/General Assembly/General Court), în ianuarie 2012.

În înregistrare se pot vedea citate din comentarii făcute pe internet la adresa copilei, printre care „Sper să fii violată de părinții tăi căsătoriți” și „Curvă proastă, sper să mori de ziua ta!”.

„Nici într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că ei ar putea ataca, ar hărțui public un copil”, spune Kathleen, mama lui Sarah, „când, dintr-o dată, ne-am lovit de această revărsare josnică de ură, despre care n-aș fi crezut vreodată că ar putea fi direcționată asupra unei fete de 14 ani.”

„Îmi iubesc familia și, așa cum am spus în mărturia mea, vreau doar ca toată lumea să aibă o mamă și un tată”, spune Sarah.

Cel de-al doilea filmuleț, realizat de către Organizația Națională pentru Căsătorie și Alianța Contra Defăimării Căsătoriei, o aduce în prim plan pe Sarah Rowe, pompier, care a sfidat sindicatul din care făcea parte (sindicat ce susținea căsătoriile homosexuale), exprimându-și sprijinul pentru modificarea legii în favoarea căsătoriei tradiționale, în Minnesota  (n.t. s-a propus introducerea în legea ce definește căsătoria a cuvintelor „bărbat și femeie”).

Rowe nu este de acord cu faptul că sindicatul din care face parte s-a implicat în astfel de probleme (n.t. cel mai probabil din cauză că fiul căpitanului brigăzii de pompieri din care face parte și Sarah este homosexual și tatăl său a vrut să-i arate susținerea în acest fel) și susține că se fac presiuni pentru ca oamenii să voteze contra amendamentului propus, spunând că „dacă nu ești de acord cu căsătoriile homosexuale, nu ești cumsecade, ești rău-intenționat, egoist, bigot” adăugând „Eu vreau doar să fiu o creștină practicantă și să am voie să fac asta”.

În cele din urmă, Rowe a trimis o scrisoare editorului ziarului local, în care și-a detaliat opoziția față de convingerile sindicatului său și a învinuit conducerea pentru acțiunile de hărțuire întreprinse împotriva susținătorilor căsătoriei tradiționale.

„Am ales să votez după cum îmi spune conștiința și m-au făcut să mă simt stânjenită și neacceptată… Nu ar fi frumos să nu mă simt hărțuită la o întâlnire a sindicatului? Nu ar fi frumos să fiu asigurată de către conducerea sindicatului că drepturile locului de muncă vor fi respectate?”, a scris Rowe.

„S-au spus multe lucruri împotriva credinței, a istoriei și legilor acestei națiuni, toate acestea fiind o parte din ceea ce sunt. O listă cu grupurile care susțineau redefinirea căsătoriei în lege a trecut pe la fiecare, unul dintre acestea fiind o falsă mărturie a credinței mele”, a mai spus Sarah, însă, cu toate acestea, „Ca membru al sindicatului Local 101 și pompier în Duluth, o să votez în acord cu conștiința mea, o să votez `da` la modificarea legii căsătoriei.”



Traducere: Ramona Roman
Sursă: LifeSiteNews