Concurs video - “Fiecare viaţă contează”

sâmbătă, 23 iunie 2012

| | |


Organizaţiile Live Action, Students for Life of America şi The Protect Our Girls Coalition au iniţiat concursul video “Fiecare viaţă contează”. Organizatorii vor să ofere posibilitatea de a fi auziţi celor care doresc să vorbească despre viaţă. 

Videoclipul trebuie să aibă maxim 5 minute, să conţină mărturia cuiva care a supravieţuit avortului şi motivele pentru care fiecare fiinţă umană este preţioasă, importantă şi merită protecţie. În film poate fi vorba şi de o altă persoană pe care aţi cunoscut-o şi despre impactul pozitiv pe care l-a produs asupra celor din jur. 
Termenul limită pentru trimitere a filmuleţelor este 29 iunie 2012.
Mai multe detalii sunt disponibile aici.


Concursul de creație este parte a campaniei împotriva avortului bazat pe genul copilului, căruia în întreaga lume îi cad victime în special fetițele. Materialul video care urmează este o filmare realizată de Live Action într-o clinică de avorturi în care, deși avortul pe bază de sex este ilegal în statul pe teritoriul căruia se află clinica, personalul acceptă avortarea unei fetițe doar pentru că mama își dorește un băiat. În cadrul campaniei au fost realizate și alte filmări despre practicarea ilegală a avortului pe bază de sex în Statele Unite, pe care le puteți vedea la adresele de mai jos.