Șase judecători obligați să oficieze „căsătorii” homosexuale demisionează

joi, 6 noiembrie 2014

| | |



Ştiri pentru viaţă, 31 octombrie 2014

Începând din 10 octombrie, cel puțin șase judecători din statul american Carolina de Nord au demisionat din cauză că erau obligați să oficieze „căsătorii” homosexuale. Convingerea lor este că o căsătorie poate avea loc doar între un bărbat și o femeie și au ales să renunțe la locul de muncă în momentul în care au fost obligați de către statul Carolina de Nord să oficieze „căsătorii” între persoane de același sex.

Judecătorii se numesc John Kallam Jr., Gilbert Breedlove, Bill Stevenson, Tommy Holland, Gayle Myrick şi Jeff Powell (Jackson County).

Pentru Stevenson, a cărui familie se baza pe venitul lui de 50.000 de dolari pe an, nu a fost o decizie uşoară.

“M-am rugat pentru asta; am cerut înţelepciune”, a declarat Stevenson pentru publicaţia Christian Examiner. “Cred că inimile noastre s-au lăsat conduse de grijile lumii, de dorinţele noastre şi în cele din urmă de intensa noastră aroganţă împotriva Domnului, ceea ce reprezintă principala noastră vinovăţie.”
“Am respins autoritatea absolută a Scripturii, ceea ce Părinţii Fondatori ai Naţiunii noastre au ştiut preabine să nu facă… Atât în Vechiul, cât şi în Noul Testament, homosexualitatea nu este aprobată de Domnul şi, din moment ce Domnul nu o face, nu aş putea face ca statul să-şi dea girul pentru o relaţie care este în răspăr cu Scriptura”, a mai declarat Stevenson.

În alt interviu, acordat publicaţiei Christian Post, Stevenson a mai spus următoarele despre decizia de a renunţa la venitul său fără să aibă un plan de rezervă: “Nu-mi place să fac paradă de citate biblice, dar se spune: ce-i este de folos omului să câştige lumea toată dacă îşi va pierde sufletul? Aşa că pe asta am mizat”.


Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.