Mama fotbalistului Cristiano Ronaldo recunoaşte că a încercat să-l avorteze

joi, 4 septembrie 2014

| | |

LifeNews,18 iulie 2014

Dolores Aveiro, mama fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, a recunoscut că atunci când era însărcinată cu el a vrut să îşi provoace un avort, încercând să bea o cantitate suficientă de bere şi făcând efort.

Ronaldo este înaintaş pentru echipa spaniolă Real Madrid şi conduce echipa naţională a Portugaliei, iar în anul 2009 a devenit cel mai scump jucător al lumii în urma transferului său de la Manchester United la Real Madrid.

Dolores Aveiro, a scris în biografia ei că a consumat alcool şi a făcut efort fizic în încercarea de a-l avorta pe Cristiano, după ce doctorii au refuzat să o ajute să scape de sarcină.

Vorbind la lansarea cărţii ei despre acest lucru, mama lui Ronaldo spune că acesta îi cunoaşte secretul şi că tratează situaţia cu umor, mai ales că el este acela care întreţine familia acum.

Dolores a vorbit şi despre nepotul ei, Cristiano Jr, pe care spune că l-a luat dintr-o clinică din Florida când fiul ei juca în Cupa Mondială în anul 2010 în Africa de Sud. Ronaldo a ales să ţină secretă identitatea mamei copilului său şi i-a cerut mamei sale ajutorul în ceea ce priveşte creşterea şi educarea lui.

Traducere: Becky Bunculeţ
Preluare de pe Știri pentru viață

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com.
De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.