Paul Walker - incredibil mesaj pro-viață într-unul din filmele sale ce urmează a fi lansat

marți, 17 decembrie 2013

| | |


de Lauren Enriquez, 7 decembrie 2013

Într-unul din filmele sale recente, „Hours”, nelansat încă, Paul Walker joacă rolul soțului unei femei care moare neașteptat la naștere. Walker, recunoscut pentru rolurile din „The fast and the Furious”, a murit într-un tragic accident pe data de 30 noiembrie, fiind înmormântat sâmbătă, 14 decembrie, în cadrul unei ceremonii private din Los Angeles. În film, fetița sa născută cu 5 săptămâni mai devreme este conectată la un ventilator, acesta fiind singura ei șansă de salvare.

Atunci când orașul este lovit de uraganul Katrina, spitalul rămâne fără curent și este evacuat, însă personajul lui Walker refuză să plece, pentru a-și menține fetița în viață. Acționând ventilatorul manual, el își riscă propria viață astfel încât copilul să nu rămână fără aer. Personajul lui Walker sfidează firescul, până la limita sacrificiului de sine, unicul său scop fiind acela de a da fetiței o șansă la viață.La începutul acestei săptămâni, o activistă pro-avort a publicat pe Tweeter că și-ar dori ca politicianul și guvernatorul de Wisconsin, Scott Walker, suținător pro-viață, să fi murit în locul lui Paul Walker. Însă după rolul incredibil de susţinere a vieţii pe care actorul l-a jucat în filmul „Hours, oare va renunța comunitatea anti-viață la fel de ușor şi la amintirea sa?

Traducere: Iulia Catargiu

Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com