Replica Danei Nălbaru la remarca malițioasă a unei femei care îi spune că nu se mai îngrijește ca să arate bine

joi, 1 septembrie 2016

| | |

Cântăreața Dana Nălbaru a postat marți, 30 august, pe blogul ei un răspuns la un mesaj de la o „fesibuchistă” ce îi reproșa că nu se mai îngrijește suficient și că soțul ei o va părăsi.

Vedeta poprock va împlini 40 de ani anul acesta și este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur. Cei doi au împreună doi copii.

Iată răpunsul artistei, care deja a primit peste 3.300 de Likes și circulă viral pe Facebook:

TE PĂRĂSESC, IUBITO!

Te parasesc, iubito! Te parasesc pentru ca n-ai avut timp sa-ti vopsesti parul si sa-ti faci unghiile rosii. Te parasesc, iubito, pentru ca simt in palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinerete. Te parasesc pentru ca te trezesti dimineata si ai grija de casa in care traim, in loc sa iesi la mall sa-ti schimbi garderoba. Te parasesc, iubito, pentru ca pui capul pe pieptul meu dupa ce ai culcat copiii, obosita si dornica de imbratisare. Scuza-ma, iubito, dar te parasesc pentru ca esti prea atenta la nevoile mele si ale copiilor nostri. Cand m-am casatorit cu tine si-am spus ca-mi doresc sa-mi fii alaturi o viata intreaga imi imaginam ca vei ramane mereu tanara, ca te voi lua de la salon si te voi duce direct la mare, ca pe-ai nostri copii ii vor creste vecinii si ca banii nu vor fi niciodata o problema. Te parasesc pentru ca n-am inteles a doua parte din “la bine si la greu”.

Cam asa isi imagineaza doamna care mi-a scris azi ca imi va spune sotul meu peste ceva timp. Redau mesajul dansei:

de ce nu ai grija de tine…??? pacat…..sa arati ca si cand ai fi o servitoare….DAR stiu servitoare care arata mai ingrijite…..
deci nu insulta pe cei ce te-au admirat….si inca o mai fac….. INGRIJESTE-TE….
ca o sa te lase si sotul tau….si sa nu te miri….

Ce nu stie dansa este ca-mi place sa fiu servitoare. Ca fac totul pentru copiii mei, sotul meu, familia mea. Ca voi renunta oricand la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la intalnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea si aplauzele celorlalti ca sa fiu cu ei. Ce nu stie dansa este ca ma trezesc in fiecare dimineata langa copiii mei, ca eu le fac micul dejun, eu le pregatesc hainutele, eu ii ingrijesc cand sunt bolnavi, eu le stiu bucuriile si supararile, le stiu cele mai mari si mai mici dorinte si fac ca acestea sa se implineasca. Eu sunt cea care le spune in fiecare noapte somn usor, pe mine ma striga daca au visat urat si la mine in brate vin si se arunca daca s-au lovit in joaca. Ce nu mai stie dansa este ca imi place sa fiu servitoare in casa mea si ca sotul meu este si cel mai bun prieten al meu, ca impreuna facem lucruri frumoase sa se intample, ca ne sprijinim unul pe celalalt si ca universul nostru este familia noastra. Ca suntem fericiti asa. Ca sub parul meu ciufulit, sub neingrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dansa) se afla foarte multa fericire si liniste.

As vrea sa-i mai spun doamnei care mi-a scris ca mai sunt femei ca mine. Si suntem destul de multe, noi, astea neingrijitele, care am renunta oricand la micile placeri personale pentru marile placeri ale celor pe care-i iubim. Si, culmea, exista barbati care ne accepta asa si pentru care noi suntem cele mai bune si cele mai frumoase.

..

Tuturor celor care v-ati simtit vreodata prost ca n-ati avut timp sa “va faceti frumoase”:

Vreau sa stiti, dragile mele, ca sunteti deja frumoase. Toate. Si puternice, si bune. Ca oamenii care va judeca in acest fel pur si simplu nu inteleg tipul acesta de iubire. Ei nu inteleg cum poti renunta la tine pentru altcineva si, mai ales, cum poate un barbat sa te iubeasca pentru asta.

Va imbratisez!