Un adolescent cu Sindrom Down a semnat un contract în Liga Naţională de Baschet a SUA

miercuri, 19 februarie 2014

| | |




de Steven Ertelt

Kevin Grow ar putea să-i aducă noroc echipei de baschet Philadelphia 76ers, care vrea să aibă rezultate cât mai bune în noul sezon NBA.

Liceanul de 18 ani din zona Philadelphia suferă de Sindrom Down, dar asta nu l-a împiedicat să semneze un contract de două zile cu echipa, în cadrul unei ceremonii care şi-a propus să-l încurajeze pe tânăr.

Canalul american de ştiri sportive ESPN a făcut o relatare amplă despre acest puşti care le demonstrează tuturor ce înseamnă să-ţi placă viaţa cu adevărat. 


În ultimele două meciuri dintre echipele universităţilor, Grow a înscris 14 puncte, printre care un coş de 3 şi un buzzer beater (a înscris fix înainte să sune încheierea reprizei). El a fost recomandat de antrenorul său de Liceul Bensalem, unde este căpitan de echipă de patru ani.

Ca membru de numai două zile în echipa Philadelphia 76ers, Grow va primi un tricou cu însemnele echipei şi va participa la meciurile de pregătire dinaintea confruntării echipei cu Cleveland Cavaliers.

Traducere: Ştefana Totorcea 

Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com