Lila Rose: „Să fim luptători fericiţi!"

vineri, 13 septembrie 2013

| | |


Dragă prietene,

Andy și Sarah au încercat dintotdeauna să aibă copii. În cele din urmă, au luat decizia plină de iubire de a adopta unul. Se pare însă că Dumnezeu avea alte planuri pentru ei: s-a dovedit că mama de la care urmau să adopte copilul era însărcinată cu tripleţi!

Și apoi? La doar câteva săptămâni după ce tripleţii s-au născut, Sarah a aflat că ea însăşi este însărcinată cu gemeni!

„Dumnezeu are un simț al umorului foarte dezvoltat!”, a exclamat Sarah încântata. Acum, ea are cinci copii frumoși pe care să-i iubească.

Știm că lupta cu abuzul îngrozitor împotriva drepturilor omului pe care îl reprezintă avortul este o parte importantă a mișcării pro-viaţă, dar trebuie să ne amintim despre ceea ce mișcarea pro-viață este de fapt: frumusețe, bunătate, valorificarea fiecărei vieți omenești.

Gândeşte-te la Adam, bebeluşul numit un „blestem” datorită anomaliilor sale și abandonat să moară în spitalul unde a fost născut. Raja și Jessica Paulraj au văzut dincolo de ceea cea ce alţii au condamnat în Adam și l-au adoptat, iar acum îl adoră ca un dar al lui Dumnezeu. „Adesea tindem să privim părțile anormale”, a declarat Raja unui reporter, „dar astfel vom pierde din vedere  lucrurile frumoase care se află dincolo de acest anormal... așa-numit «anormal»”.

Pline de speranță, înălțătoare, adevărate imne pentru viață, întâmplări ca acestea sunt peste tot, chiar dacă o parte din canale importante mass-media din ţara noastră nu vorbesc despre ele. Aceste povești inspiră. Trebuie doar să le cauţi puţin mai mult – și ziua ta va fi mai bogată.

Gândeşte-te la Maddalena Douse, născuta prea mică pentru ca medicii să ia în considerare salvarea ei, dar care a părut că are greutatea minimă acceptată pentru a fi pusă la incubator datorită unei perechi de foarfece rămase neobservate pe cântar. Gândiți-vă la Andrea Bocelli, cântărețul celebru în toată lumea, a cărui mamă l-a apărat în fața diagnosticelor doctorilor care cereau moartea copilului prin avort. Gândiți-vă la membra Camerei Reprezentanţilor, Jaime Herrera Beutler, a cărei poziție curajoasă pentru protejarea copilul ei a ajutat la dezvoltarea procedurilor medicale care ar putea salva viaţa preţioasă a altorcâteva sute de copii.

Înţelegi? Cultura vieții aduce dragoste, iar dragostea aduce bucurie. Pentru aceasta luptăm.

Mișcarea pro-viață nu înseamnă doar înfruntarea culturii morții. Trebuie să ne amintim de frumusețea și darul de fiecare zi al vieții. De aceea trebuie să fim niște luptători fericiți. Miracolul vieții merită din plin acest lucru din partea noastră!

A voastră,
În lupta pentru viaţă,

Lila Rose
Preşedintă Live Action

12 septembrie 2013 

Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com