Ţara are nevoie de voi şi de ştirile pentru viaţă!

miercuri, 9 aprilie 2014

| | |



Dragi prieteni,

V-aţi trezit de dimineaţă cu gândul de a face o faptă bună? Sau poate deja sunteţi alarmaţi că se termină ziua şi nu aţi făcut o faptă bună? Aţi făcut deja o faptă bună, dar aveţi o mătuşă care este dornică să facă şi ea una? Ori, cel mai bine, iubiți viața și pe oameni?

Pentru toţi cei care se află în situaţiile de mai sus,

Redacţia Ştiri pentru viaţă lansează două anunţuri:

1. Căutăm voluntari
Nu contează vârsta, înălţimea, greutatea sau profesia.
Nu contează ce ştiţi să faceţi. Vom găsi tuturor ceva de lucru:


-de tradus articole
-de sintetizat articole din presa internaţională
-de făcut muncă de cercetare pe Internet
-de făcut promovare pe Internet
-de subtitrat videoclipuri etc. 

Important este să doriţi să ajutaţi.

Nu vă îngrijoraţi, nu trebuie să vă deplasaţi de acasă!

Marea majoritate a materialelor noastre sunt articole pentru-viaţă traduse din presa internaţională. Astfel, printre altele, avem nevoie şi de traducători voluntari. Şi nu doar de engleză. Ne interesează orice limbă de circulaţie internaţională.

Va trebui ca traducătorii să dea şi o mică probă. Din păcate, suntem un colectiv redacţional atât de mic, încât nu avem timp să corectăm texte care au deficiențe de traducere.

Avem două propuneri chiar şi pentru cei care, deși doresc să fie voluntari, nu au timp. Daţi Like paginii noastre de Facebook – durează doar o secundă. Când considerați că un articol este folositor și altora, transmiteţi-l prietenilor voştri – durează câteva secunde.

 2. Avem nevoie de sprijin financiar

În următoarele trei luni de zile vrem să continuăm proiectele începute şi să iniţiem altele noi. Pentru aceasta este nevoie să plătim cei doi angajaţi, dar va fi nevoie şi de angajarea altor persoane. Un buget realist pentru această perioadă este de 6.000 euro. Menţionăm că acest buget este de fapt completat cu o mult mai mare componentă de muncă voluntară. El reprezintă cheltuieli strict necesare care nu se pot acoperi prin voluntariat. De exemplu, una dintre dorinţele noastre este deschiderea unor saituri care să adreseze un mesaj pentru viaţă unor grupe de vârstă diferite.  Pentru a putea face acest pas este nevoie de 130 de lei pentru fiecare dintre cele șase domenii noi pe care ne dorim să le achiziționăm. În lipsa acestor sume, relativ mici, lansarea respectivelor saituri se amână de câteva luni.
Conturile asociaţiei ProValori Media sunt:
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR

Cu 2% poţi să fii provalori 100%

Dacă doriţi să  direcţionaţi 2% din impozitul vostru, ne puteţi scrie pe adresa  noastră de contact şi vă vom furniza Declaraţiile 230 sau 200, completate cu datele asociaţiei Provalori Media.

Cu 20% poţi să fii provalori 100%

Conform Legii 571/ 2003 privind Codul fiscal, art 21 alin. (4) litera p),
Companiile plătitoare de impozit pe profit pot direcţiona maxim 20% din impozitul pe profit pentru sponsorizarea organizaţiilor non-profit. Acest tip de sponsorizare nu presupune cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei. Doar alegeţi destinaţia unei părţi din impozitul pe profit, care, în lipsa sponsorizării, ar ajunge oricum la stat. 

Vă aşteptăm cu drag să ne scrieţi pe oricare din adresele noastre de contact pentru a vă putea da mai multe informaţii privind atât activitatea de voluntariat, cât şi ajutorul financiar.

redactie@stiripentruviata.ro
contact@provalorimedia.ro
provalorimedia@gmail.com

Această campanie se desfăşoară în perioada 7-13 aprilie 2014.
Vă mulţumim!