Tabăra Sf. Siluan Athonitul şi Sf. Neagoe Basarab, Irlanda, 28 iunie - 5 iulie

vineri, 23 mai 2014

| | |Hristos a înviat !

Dragi credincioşi,

S-au deschis înscrierile pentru tabăra Sf Siluan şi Sf Neagoe, deja tradiţională în peisajul ortodox roman irlandez, tabăra organizată de Protopopiatul Ortodox Roman din Irlanda şi de Parohia Înălţarea Sfintei Cruci, în perioada 28 iunie - 5 iulie a.c.

Bucuria taberei va fi mult sporită prin participarea invitaţilor speciali din acest an: Prea Sfinţitul Părinte Episcop Ignatie Mureşanul, precum şi Maicile Sofronia şi Nectaria de la Centrul Sfinţii Arhangheli din Iaşi.

Costul taberei este de 290 euro pe participant. În cazul familiilor cu dificultăţi financiare, este recomandabil să se ia legătura cu preotul paroh de care aparţin, sau cu subsemnatul, pentru a găsi modalităţi de finanţare. Ţinând cont de succesul acestei tabere din anii precedenţi, de influenţa deosebită asupra vieţii fiecăruia dintre noi, ar fi păcat că un copil care ar dori să participe la ea să fie împiedicat la această din cauza banilor.

Rugămintea mea, însă este să răspundeţi cât puteţi de PROMT la acest email, pentru a evita situaţiile destul de neplăcute din ultimii ani, în care o marte parte din înscrieri s-au făcut în ultimul moment.

Vă aşteptam cu drag!
Pr Calin

P.S. Ataşat aveţi afişul taberei.

Romanian Orthodox Church în Ireland
Ţel. +353-(0)87-6148140; +353 - (0)89-4280217
Email: revcalin.florea@gmail.com
Christ Church, Leeson Park, Dublin 6
http://www.romanianorthodox.ie