La fiecare 94 de secunde Planned Parenthood vindecă o femeie de boala teribilă numită sarcină

joi, 24 ianuarie 2013

| | |

11 ianuarie 2013(LiveActionNews.org) Sunt atât de încântată, dragii mei! Încântată şi plină de inspiraţie. Vedeţi, tocmai am aflat că în 2012 Planned Parenthood a vindecat 330 000 de femei de o boală teribilă şi periculoasă. Mă refer, desigur, la sarcină.

Doar cu micuţa suma de 542,4 milioane de dolari din banii contribuabilului, curajoşii şi dedicaţii funcţionari publici ai Planned Parenthood au fost capabili să vindece o femeie la fiecare 94 de secunde. Aţi auzit bine: în 2012, la fiecare 94 de secunde o femeie a fost eliberată de groaznică soartă a sarcinii şi a naşterii. Poate voi nu sunteţi familiarizaţi cu acea operaţie care salvează vieţi numită avort, dar eu îmi petrec mult timp citind documentaţie care discută dreptul la alegere, deci lăsaţi-mă să vă explic ce înseamnă, pe baza a ceea ce am învăţat:

După ce face acasă o petrecere-ritual de însănătoşire împreună cu prietenele ei, femeia se duce la Planned Parenthood unde este escortată să treacă de un grup violent de fanatici anti-avort care ţipă şi agită arme ca să poată intra într-o oază de linişte şi raţiune. În sala de aşteptare a Planned Parenthood tânăra femeie e aşezată cu mare grijă într-un scaun roz capitonat, i se dă o ceaşcă de ceai de ierburi, apoi e sfătuita sincer şi amănunţit de un consilier acreditat în legătură cu diferitele opţiuni pe care le are.
(Admiţând, bineînţeles, că sala de aşteptare în care se afla nu e distrusă de bombă vreunui fanatic care urăşte femeile şi divinizează fetuşii, lucru care se întâmplă aproape în fiecare zi!)

În momentul în care realizează că avortul este singura alegere cu adevărat inteligentă pe care-o poate face, care-i dă înapoi controlul şi o face să scape de nedoritul parazit extraterestru care creşte înăuntrul ei, femeia poate să vorbească timp îndelungat cu un doctor sfătos ca un bunic care-i vorbeşte la per-tu şi îi pune întrebări iscoditoare şi personale într-un efort sincer s-o înţeleagă la un nivel spiritual.

(În statul Texas, femeia e apoi ataşată de un scaun ca la un dentist din secolul 19, i se ţin ochii deschişi cu forţa ca în scena aceea din ‘Portocala mecanica’ şi i se arata o sonogramă cu grămada de celule care-i invadează corpul pe un ecran TV plasmă de 52 de inch în timp ce o voce înfricoşătoare îi descrie fetusul în mod ameninţător şi o numeşte târfă)

Acum vine momentul avortului, în care o masă gelatinoasa, care încă nu seamănă nici pe departe cu un copil, e extrasă în mod iubitor din uterul femeii de către bătrânul doctor cu alură de bunic, în timp ce o asistentă grijulie îi ţine mâna femeii, o priveşte în ochi şi-i reaminteşte că nu e în nici un fel responsabilă pentru prezenţa masei gelatinoase şi că nu are nici o responsabilitate în privinţa ei.

Avortul în sine nu e dureros, e ca un fel de mâncărime. Când totul s-a terminat, e ca un sentiment de însănătoşire profundă şi luminare spirituală. Familia femeii e invitată în sala de recuperare, unde toată lumea mănâncă fructe proaspete şi recită poeme din Sylvia Plath.

Acuma, tu poţi fi unul din puţinii oameni rămaşi în ţara asta care nu s-a eliberat de secole de îndoctrinare patriarhală religioasă. Ai putea să te gândeşti că nu e bine ca banii contribuabilului să plătească pentru avorturi. Ce să zic: în primul rând nu ai deloc dreptate. În al doilea rând, Planned Parenthood nu foloseşte pentru avorturi nici unul din banii tăi amărâţi de contribuabil. Pentru că ei au o grămadă de bani! Au bunuri în valoare de 1,2 miliarde de dolari, aşa că nu e nevoie de nici un chirurg super-deştept ca să-şi dea seama că ei îţi pot folosi banii pentru alte chestii pe care le practică, gen, aaa, mă gândesc că poate chestii legate de cancer?... Şi... a, da: prezervative! – Şi folosesc proprii lor bani ca să ofere avorturi gratuite, altruiste şi non-profit unor femei care au nevoie de ele.

Timp de mii de ani femeile care rămâneau însărcinate n-au avut de ales decât să sufere rezultatele oribile ale sarcinii: creşterea în greutate, greţurile, opinia că hainele de copii sunt drăguţe, durerea incomparabilă a travaliului şi a naşterii şi în cele din urmă povara devastatoare de suflete care este maternitatea.

Dar acum, mulţumită oamenilor drăguţi – nu, angelici! – De la Planned Parenthood, femeile pot evita toate acestea, şi cu o simplă procedură, total lipsită de risc, luminată spiritual şi care-i redă controlul personal, pot fi lipsite complet de non-persoana tumorală pe care o incubează fără voia lor şi de boala periculoasă, de prea multe ori fatală, a sarcinii.

Una la 94 de secunde. Ca ţară ar trebui să fim mândri de asta.