Şcoala de Duminică - Părintele Mihail Jar (actualmente P.S.Longhin) tată pentru 400 de suflete

duminică, 20 ianuarie 2013

| | |


Despre minunile petrecute ani de-a rândul la Mănăstirea Bănceni din Ucraina vorbeşte cu bucurie multă lume. Aflată la doar 20 kilometri de Cernăuţi într-o pitorească aşezare românească, Mănăstirea Bănceni şi-a dobândit renumele de lavră binecuvântată de Dumnezeu.
Pe parcursul a câţiva ani aici şi-au închinat viaţa lui Hristos peste 200 de monahi şi monahii. În apropiere de mănăstire Părintele Mihail Jar a creat un adăpost pentru 150 de copii orfani. Cu toate că unii dintre ei au venit aici cu boli incurabile, unii dintre ei s-au vindecat. Pentru trei fetiţe bolnave de SIDA obştea mănăstirii a înălţat rugăciuni către Mântuitorul Hristos, către Maica Domnului a cărui icoană se află la Mănăstirea Boian şi către toţi sfinţii, iar boala lor a fost vindecată. În curând la acest aşezământ vor ajunge alţi 50 de copii bolnavi de SIDA spre a li se oferi îngrijire şi ajutor sufletesc.
Pentru dragostea Părintelui Mihail Dumnezeu a săvârşit multe minuni la acest aşezământ. În Joia Mare din anul 2008 Dumnezeu a înviat o fetiţă de 1 an şi opt luni, la şase ore după ce murise înecată.
Copiii îi spun părintelui tată, iar peste 33 dintre ei sunt înfiaţi cu acte.
Sursă: Biserica.tv