Pr. Prof. Dr. Constantin Coman la Zilele Pro Vita Iași 2015

sâmbătă, 24 octombrie 2015

| | |

Marți, 3 noiembrie 2015, de la ora 18.30, în Aula „Mihai Eminescu” a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași va avea loc Conferința Dezvoltare profesională vs. Dezvoltare parentală, susținută de Pr. Prof. Dr. Constantin Coman, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Patriarhul Iustinian, Universitatea București. Evenimentul este organizat de către Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor în cadrul ediției a V-a a Zilelor Pro Vita Iași – Rolul și importanța tatălui în familie (3 – 9 noiembrie).

Ne bucurăm că îl vom avea alături de noi pentru câteva ore pe părintele profesor Constantin Coman, care ne va împărtăși din experiența sfinției sale. Dânsul este o frumoasă mărturie de dezvoltare profesională, precum și un model de dezvoltare parentală, fiind tată a patru copii și bunic pentru trei nepoți. Ne propunem să aducem în discuții un mit urban, conform căruia nu prea poți fi și un tată bun, și un om de carieră și așteptăm să vedem la ce concluzii vom ajunge împreună. De aceea rugăm pe toți cei care doresc să participe, să fie pregătiți cu întrebări, astfel încât întâlnirea să devină un dialog între distinsul invitat și public” a menționat Cosmin Brînză, referent al Departamentului Pro Vita.

Evenimentul va fi prezentat și moderat de Pr. Asit. Dr. Roger Coresciuc de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Dumitru Stăniloae din Iași.

Intenționăm să popularizăm conceptul de dezvoltare familială care, considerăm noi, trebuie asumat de orice familie ai cărei membri sunt preocupați de dezvoltarea lor profesională și personală”, a mai precizat Cosmin Brînză.

Conferința va fi precedată, de la ora 18.00, de vernisarea expoziției itinerante „Din tată-n fiu” organizată în Sala Pașilor Pierduți de Clubul Fotografilor din Iași, autorii materialelor artistice fiind Constantin Ciofu și Paul Pădurariu.

Intrarea este liberă la ambele evenimente.

Sursa: Doxologia