Marşul La Manif pour Tous: Madrid şi Europa alături de francezi

marți, 28 ianuarie 2014

| | |



În data de 2 februarie 2014, francezii vor ieşi din nou în stradă pentru a apăra drepturile familiei şi ale copiilor de a avea un tată şi o mamă, drepturi ameninţate atât în Franţa, cât şi la nivelul întregii Europe, de propagada LGBT ce încearcă să-şi impună cu orice preţ dogmele.

Organizaţia pro-viaţă HazteOir.org, împreună cu alte organizaţii pro-viaţă din întreaga Europă, este alături de francezi în apărarea acestor valori fundamentale, în marșul de la 2 februarie din Paris. Manifestații de susţinere vor fi organizate simultan și în alte capitale europene: Bruxelles, Madrid, Roma etc.

Data aleasă este foarte aproape de un alt important vot în Parlamentul European. După înfrângerea din „Raportul Estrela” va avea loc o nouă încercare de impunere a ideologiei de gen. De data aceasta inițiativa se numeşte „Raportul Lunacek”, raport care încearcă să impună agenda LGBT pe ordinea de zi din întreaga Europă. Deşi acest raport pretinde că îşi exprimă preocuparea asupra drepturilor omului pentru persoanele lesbiene, gay, transgender și intersex, de fapt subminează conceptul de drepturi ale omului în general.

Francezii care s-au ridicat, unindu-și forțele anul trecut, pentru a-și manifesta opoziția față de așa-zisa lege a «căsătoriei pentru toți», lege nedreaptă care privează în mod voit copilul de dreptul său elementar de a avea un tată și o mamă, deschizând calea comercializării corpului omenesc, nu au fost ascultați de guvernarea François Hollande. Aceste manifestații non-violente au fost reprimate în condiții nedemne, dezaprobate de altfel de Consiliul Europei în rezoluția sa 1947.




Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com