Apelul impresionant al preşedintei organizaţiei Live Action cu ocazia Marşului pentru viaţă din Washington

joi, 23 ianuarie 2014

| | |


 

Dragă prietene,

Ziua de astăzi marchează a 41-a aniversare a scandaloaselor sentinţe ale Curții Supreme Americane în cazurile Roe vs. Wade și Doe vs. Bolton. La 22 ianuarie, în fiecare caz în parte, șapte bărbați în robe negre au condamnat la o moarte înspăimântătoare peste cincizeci de milioane de ființe umane nenăscute încă.

Aceia dintre noi care luptă pentru cei lipsiți de apărare refuză să accepte această decizie fără să facă nimic. De aceea, Live Action este în picioare și participă la Marșul pentru Viață .

Faceți clic pe acest link pentru a vedea tot ceea ce a planificat Live Action pentru acest eveniment istoric sau urmăriţi-ne pe Facebook aici.

Astăzi, sute de mii de voci s-au adunat în capitala națiunii noastre pentru a vorbi în locul celor fără glas și a lupta pentru cei care nu se pot proteja. Noi vrem ca şi tu să fii unul dintre ei .

Acum 41 de ani, cea mai înaltă instanţă a națiunii noastre a permis sacrificarea a milioane de oameni - lipsiți de apărare, mizând doar pe siguranța pântecelor mamelor lor. Live Actin nu va renunța la acei copii. Pentru ei participăm azi la marş. Și niciodată nu vom opri investigațiile noastre, inițiativele noastre educative puternice asupra vieții și demnității umane, precum și expunerea industriei brutale a avortului din America.

Pe scurt, până când avortul nu va fi decât o amintire urâtă a națiunii noastre, noi, cei de la Live Action, nu vom renunța la a vorbi pentru cei care nu au voce. Vom sta în picioare pentru ei astazi, la Marșul pentru Viață, spijinindu-i şi apărându-i până la ultima respiraţie.

Lila Rose
Preşedinte
Live Action



Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com