Moştenitorul averii Levi Strauss a promis 300.000 $ pentru un avort

vineri, 12 iulie 2013

| | |



Moștenitorul averii Levi Strauss a folosit minciuni, stimulente financiare și "intimidarea verbală și mentală" pentru a mă convinge să avortez copilul ce l-ar fi obligat să renunțe la vacanţele sale de schi și  să se maturizeze”, susţine fosta lui prietenă într-un nou proces.

Christina Helm, afirmă că avea 45 de ani atunci când a rămas însărcinată cu Daniel Haas, în iunie anul trecut, după o rela
ție romantică de un an de zile.

"Când familia i-a cerut să rezolve "problema”, a făcut-o", spune ea în documentele depuse în instanță. Chiar dacă „rezolvarea” consta în a-şi minti prietena, iubita şi mama copilului său nenăscut".

La acel moment, sus
ține Helm, Haas a folosit "intimidarea verbală și psihică", sugerându-mi în mod ferm să folosesc"pilula de a doua zi".

După ce a intentat un proces de paternitate împotriva lui Haas, pe data de 6 septembrie anul trecut, Helm spune că acesta i-a promis 300.000 $ în cazul în care ea ar fi făcut un avort în săptămâna următoare. Ea afirmă că a fost reticentă faţă de acest lucru, realizând că ar putea fi ultima ei șansă de a avea un copil, dar, după ce în final a acceptat , susţine că banii nu i-au fost plătiţi.

"Adevărata şi singura motiva
ție a lui Haass a fost aceea de a se asigura că, indiferent de costuri, reclamanta nu mai era însărcinată", susține ea.

Helm cere cei 300.000 $ promisi, 7.500 $ taxele de avocat, precum și daune punitive pentru o serie de infracțiuni, inclusiv cauzarea intenționată de stres emoțional.

Helm afirmă Haas i-a cerut să avorteze deoarece
știaun copil i-ar aduce publicitate negativă precum şi "sfârșitul extinselor vacanţe de schi de la Lake Tahoe, a călătoriilor prelungite în America de Sud şi ar fi pus în pericol statul familiei sale în comunitate."

Levi Strauss, care a raportat venituri nete de 4.6 miliarde dolari în 2012, a sprijinit mult timp avortul la cerere. Compania a fost, de asemenea, în prim-planul luptei pentru redefinirea familiei. În această primăvară, Fundaţia Levi Strauss a sprijinit financiar un program al USAID donând 11 milioane dolari pentru a instrui activiștii homosexuali din alte țări.


 În 2009, compania a inceput sa ofere blugi decoraţi cu "panglici albe pentru Egalitate", un simbol care indică sprijinul pentru casatoriile homosexuale.


Traducere din LiveSiteNews