La Manif Pour Tous: protest franco-român la București

luni, 15 iulie 2013

| | |

Duminică, 14 iulie, câteva zeci de cetățeni francezi, împreună cu mai multe asociații românești, au organizat un miting de solidaritate cu mișcarea La Manif Pour Tous din Franța. La protestele din Franța împotriva legiferării căsătoriilor homosexualilor, lege care are drept consecință încălcarea drepturilor copiilor prin „producția” și plasarea lor unor cupluri homosexuale, au participat până acum mai multe milioane de persoane. 




Din comunicatul de presă al protestului La Manif Pour Tous din București: „Legea Taubira din Franța deschide, între altele, ușa recurgerii la procrearea asistată medical și la mame purtătoare spre a furniza copii „familiilor” de homosexuali. Acești copii vor fi „fabricați” din start fără șansa de a avea tată și mamă – lăsând la o parte faptul că procedurile medicale implicate în acest demers ridică grave probleme morale în ceea ce privește respectul datorat vieții, integrității fizice și demnității tuturor ființelor aparținând speciei umane.”

Citiți întreg comunicatul pentru a afla mai multe despre legea Taubira, protestele din Franța și reacția violentă a autorităților franceze.

Sursă: Cultura vieţii