ONU face apel la Bollywood pentru a banaliza homosexualitatea

vineri, 6 iunie 2014

| | |






În cadrul unei campanii „Free& Equal”, ONU a lansat pe 30 aprilie 2014 un videoclip în care homosexualitatea este banalizată în stilul tipic al cinematografiei indiene de la Bollywood. Videoclipul a fost prezentat la Mumbai în prezenţa distinsului comisar al Drepturilor Omului, Navi Pillay.

ONU a angajat pentru realizarea acestui videoclip pe Celina Jaitley, fostă Miss India, actriţă şi cântăreaţă, cunoscută pentru declaraţiile sale favorabile revendicărilor LGBT.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, a dat un comunicat, declarându-se „un apărător puternic al campaniei Free&Equal”.

ONU şi-a exprimat, de asemenea, satisfacţia legată de recunoaşterea de către India, la data de 14 aprilie 2014, „a celei de a treia identităţi de gen”.

Preluare de pe Ştiri pentru viaţă

Traducere: Iulia Maria Iosif



Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com sau redactievremuri@gmail.com
 

1 comments:

pret bun spunea...

Copii nu au nevoie de asa circ murdar ! Nu ii judecam noi ce fac ei acasa, de cand preferintele sexuale se arata copiilor?