O femeie însărcinată care a decis să piardă un ochi afectat de cancer, pentru a putea naște copilul, are nevoie de rugăciune și de ajutor financiar

marți, 10 iunie 2014

| | |



LifeSiteNews.com,  5 iunie 2014

Chantal Gauthier-Vaillancourt a aflat când copilul cu care este însărcinată avea 8 săptămâni că i-a revenit cancerul la ochi, despre care i s-a spus că s-a vindecat în 2009. 

Doctorii i-au oferit mai multe alternative, inclusiv avortul, dar ea și soțul ei au decis să aleagă viața copilului, riscul ca acesta să fie afectat de cancer fiind de 25%. 

La 28 de săptămâni, riscul trecerii cancerului de la ea la copil a devenit 70%, iar pentru a nu exista nici o posibilitate de afectare a copilului, de cancer sau de radiații, mama a decis să îi fie îndepărtat ochiul bolnav. 

Operația va avea loc pe 11 iunie. Mama și soțul ei au cerut să fie pomeniți la rugăciune, iar o prietenă a lansat o campanie publică de strângere de fonduri, deoarece costurile medicale totale depășesc asigurarea de sănătate pe care o are Chantal Gauthier-Vaillancourt.

Preluare de pe Ştiri pentru viaţă
******************************************************************************************************
Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com