Propagandă homosexuală şi anticreştină în serialul „Under the Dome”

miercuri, 13 noiembrie 2013

| | |
 


de Eric Martin, 2 noiembrie 2013

„Under the Dome” („Sub Dom”), serial produs de CBS şi DreamWorks (la care Steven Spielberg este co-fondator), este difuzat din 31 octombrie pe canalul francez M6.

Serialul are la bază romanul lui Stephan King („Domul”), însă CBS a făcut unele „mici” modificări. Astfel, una dintre eroine are „două mame”! Una albă şi una de culoare. Aceasta nu trebuie să mire din moment ce, de ceva vreme, CBS introduce în toate producțiile sale personaje gay.

De fapt, Steven Spielberg lucrează de mai mulţi ani ani pentru a slăbi familia şi a face să avanseze revendicările homosexuale. (De exemplu, în 2008 a finanțat cu 100.000 $ o campanie ce se opunea încercării de a  scoate în afara legii a căsătoriilor gay în California.)

După cum se poate vedea, ficțiunea este folosită din plin la Hollywood ca şi pretext pentru a avansa agenda LGBT, dar și pentru a face propagandă anticreştină.

Astfel, în  „Under the Dome”, pastorul satului este un corupt, fiind implicat inclusiv în traficul de droguri. O veritabilă inversiune contradictorie, când se ştie că creştinii consumă mai puţine droguri decât restul persoanelor, iar persoanele din categoria LGBT mult mai mult 
 

Prelucrare după: Nouvelles de France
 
Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com