Avem nevoie de răspunsul dumnevoastră

miercuri, 24 aprilie 2013

| | |


În curând blogul Vremuri vechi şi noi va deveni un site cu o perspectivă mai largă şi cu articole de interes pentru toate grupurile sociale: copii, adolescenţi, studenţi, părinţi şi pentru viaţă. Facem acest lucru deoarece considerăm că avem nevoie de formare, de răspunsuri la întrebările care ne frământă şi la problemele societăţii în care trăim.

Pentru că este un moment de trecere, considerăm necesar să cerem părerea cititorilor noştri şi prin urmare vă rugăm să ne răspundeţi la următoarele întrebări:

1. Credeţi că este necesară apariţia unui astfel de site? Dacă da, aţi accepta să-l sprijiniţi voluntar (scriere de articole, corectură, traduceri) sau financiar (plata salariului unui redactor coordonator: 1.500-2.000 de lei care să asigure calitatea, corectitudinea şi prezentarea informaţiilor într-o formă accesibilă)?

2. Care sunt temele sau problemele pe care aţi prefera să le abordăm mai des în articolele publicate?

3. Aveţi sugestii sau critici în privinţa activităţii de până acum?

Vă mulţumim pentru răspunsurile primite şi pentru susţinerea dumneavoastră!


Echipa blogului Vremuri vechi şi noi

8 comments:

Pr.Victor spunea...

Este necesară apariţia unui astfel de site, cu siguranţă că da.
Şi da, dacă pot (şi se consideră de actualitate temele abordate de mine) le pot urca pe site, cu acordul administratorilor.
Şi mai cred că temele vor izvorî una din cealaltă, aşa, ca într-o înlănţuire de întrebări şi răspunsuri ce privesc starea sufletească (dar nu numai) a copiilor, adulţilor şi bătrânilor din acastă ţară.
Doamne ajută în realizarea proiectului!

Unknown spunea...

Doamne ajută, Părinte!

Mulţumim pentru sprijin şi nădăjduim să colaborăm atunci când va apărea site-ul, însă până atunci mai sunt câteva probleme de rezolvat cum ar fi oamenii care să ajute şi bani pentru susţinere.

Vă rugăm să ne pomeniţi.

Anonim spunea...

1. Da.

2. Nu ştiu.

3. Nu ştiu.

manuela spunea...

1. Da

2. Militarea catre o lege impotriva avortului

3. Felicitri pentru initiativa! Mult succes, sunt alaturi de voi!

Manuela

Anna Casian-Musteață spunea...

1. Transformarea blogului în site este necesară și utilă. Aș accepta cu mare plăcere să fiu voluntar, pe cât îmi va permite timpul.
2. Copii - copilărie, drept la viață.
3. Bravo pentru ceea ce ați făcut până acum și Doamne ajută spre noi realizări!

sorin spunea...

Este necesar şi sprijinul pe care-l pot oferi în măsura timpului şi sănătăţii, este în corectură.
Dacă îmi va da Bunul Dumnezeu idee de vre-un articol vorbim atunci, dar eu sunt mai puţin umblat şi nu prea cunosc problemele de care se loveşte omul în viaţa de zi cu zi.
Subiecte sunt sigur că veţi găsi, căci apar zi de zi la tot pasul.

Anonim spunea...

1. Da. Pot colabora pentru traduceri si va rog sa trimiteti date pentru cont(chiar salariul unui redactor nu cred ca il va sponsoriza lunar nimeni, dar se poate aduna de la mai multi)
2. sunt de acord cu raspunsurile postate, temele vin de la sine
3.nu am critici, tot ce am citit pe blog pana acum a fost de o calitate buna si temele au fost bune, avem nevoie de astfel de atitudini in ziua de astazi

Anonim spunea...

Ar fi minunat un astfel de site! Eu una mai urmaresc si Doxologia si deci mi-ar place ca pe site-ul dvs. sa vad ceva mai diferit (doar de dragul diferentierii, Doxologia imi place foarte mult), cum au fost de altfel multe dintre articolele dvs. de pana acum: intamplari interesante, anunturi de pelerinaje, povesti de credinta/convertiri, cuvinte de invatatura de la diversi parinti de demult dar si contemporani.

Multumim pentru munca dvs. si pentru initiativa!