Trailerul filmului documentar „Blood Money" -- "Bani însângerați"

sâmbătă, 22 septembrie 2012

| | |


Este primul documentar care ridică cortina cu care sistemul politic şi de mass-media au drapat industria avortului. Un film care rupe tăcerea şi prezintă adevăruri concrete despre crima, durerea şi traumele industriei avortului, ascunse până în prezent prin lipsa de informare şi minciună.

Filmul vorbeşte despre industria avorţionistă din Statele Unite şi prezintă mărturii şocante ale unor foşti deţinători de clinici specializate în avorturi, mărturii ale doctorilor care au făcut avorturi, ale unor femei care au trecut prin experienţa dureroasă a avortului, statistici care arată efectele avorturilor asupra tinerelor adolescente şi multe altele.

*

- Pusesem la punct un întreg plan de vânzare a avorturilor: se numea „educaţie sexuală”.

Ideea era să le anihilăm tinerilor pudoarea firească, să-i separăm de părinţi şi de valori. Să devenim specialiştii sexologi din viaţa lor, în aşa fel încât ei să apeleze la noi, iar noi să le dăm o doză mică de anticoncepţionale (din cauza căreia fetele rămâneau însărcinate) sau un prezervativ defect.

Trebuie să vedeţi acest film.

- Ţinta noastră era de 3 până la 5 avorturi pe persoană, la fetele cu vârsta între 13 si 19 ani.

- Pur şi simplu nu se poate calcula mulţimea de persoane care au fost afectate de avorturi.

- Pentru mine, avortul reprezintă exploatarea maximă a femeii.

- E un lucru atât de ascuns şi considerat atât de rusinos, încât multe femei nu spun nimănui că au făcut avort. Nu spun nimic – timp de 20, 30, 40, 55 de ani! Îşi duc o traumă adâncă, în tăcere.

În America, sunt avortaţi zilnic 3500 de copii.

- În Raportul Senatului Statelor Unite, se mentionează:„Medicii, biologii şi alţi oameni de ştiinţă concură asupra faptului că momentul concepţiei marchează începutul vieţii unei fiinţe umane – o fiinţă vie, care este membră a speciei umane. Există un acord copleşitor în privinţa acestui aspect, în nenumărate lucrări medicale, biologice şi ştiinţifice.”

- Planificarea familială este în plină extindere astăzi; se construiesc clinici uriaşe profilate pe avorturi, acesta fiind un stadiu care este preliminar medicinii sociale.

- Sunt mulţi bani în joc. Nu primeam niciodată cecuri; întotdeauna încurajam femeile să ne plătească în bani gheată.

- De ce?

- Păi, pentru că n-ai nevoie să mai raportezi sumele încasate în numerar!...

- Când lupţi pentru viaţa ta, trebuie să ştii PENTRU CE lupţi.

Iar dacă lucrul pentru care lupti e VIATA, cum poti să distrugi o viată, pentru a duce această luptă?!

Adevărul nu poate fi îngropat.

- Deci, eu lupt aşa de tare ca să mă salvez pe mine, încât o să omor pe altcineva ca să obţin asta!

- Recunosc că am fost implicată în uciderea a 35000 de bebelusi.

- Adevărul despre urmările pe care avortul le are asupra femeilor a iesit, efectiv, la lumină, ca să nu mai vorbim despre ceea ce le face bebelusilor nenăscuti – bebeluşilor noştri morţi. Totul se sfârşeşte.


Mărturia cutremurătoare a lui Caroll Everett, fostă patroană de clinică de avorturi, responsabilă pentru 35.000 de copii ucişi.


*
Proiectul de lege privind înfiinţarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU interzice avortul, ci sprijină femeia, copilul și familia!

Citițaici textul proiectului.
Susţineţi acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziţie publică în această privinţă.

Dacă doriţi să traduceţi acest articol sau altele care apără viaţa copiilor nenăscuţi, scrieţi un mail la adresa blog.stefania1@gmail.com.