I s-a spus că nu va putea să cânte niciodată, dar, când muzica începe, sfidează toate legile naturii

vineri, 27 februarie 2015

| | |


LifeNews.com, 12 februarie 2015

Potrivit Down Syndrome Education International, foarte puține persoane care suferă de sindrom Down pot cânta. Totuși, peste 6 milioane de persoane au vizualizat filmulețul de pe Youtube în care Madison Devlin, o fetiţă de 13 ani ce suferă de sindrom Down, cântă celebra melodie al lui John Legend – All of Me .

În videoclip fetița le spune tuturor că vrea să inspire prin ceea ce face şi, de asemenea, îşi dorește ca filmulețul ei să ajungă la 21 de milioane de vizualizări până în data de 21 Martie, Ziua Internațională a sindromului Down.
Tatăl fetiței le-a declarat jurnaliştilor de la BBC NEWS că vrea să le arate tuturor oamenilor că se poate trăi cu această boală şi să schimbe concepţia greșită despre sindromul Down.

Mama fetiței, Grace Devlin, a spus următoarele: „Prin acest videoclip dorim să le arătăm oamenilor că dacă muncesc din greu la ceva chiar pot obține ceea ce îşi doresc. Sperăm ca oamenii care văd ceea ce am realizat noi îi vor aprecia pe cei bolnavi pentru abilitățile lor și pentru puterea de care dau dovadă în lupta cu boala.”


Ulterior, filmulețul lui Madison i-a atras atenția lui Asthon Kutcker pe Twitter , iar John Legend a vizualizat și chiar a postat filmulețul pe pagina lui de Twitter.

Fetița foloseşte un dispozitiv care necesită de două ori mai multă energie vocală pentru ca ea să poată fi auzită de ceilalți.






Traducere: Diana S.
Preluare de pe Ştiri pentru viaţă
********************************************************************************************************
Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie şi de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteţi afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.