Închiderea unei clinici de avorturi din Carolina de Nord a dus la salvarea vieții unui copil

joi, 21 martie 2013

| | |


A Woman's Choice, Greensboro, Carolina de Nord

Activiștii pentru-viață din Carolina de Nord au scris la începutul lunii februarie că o clinică de avorturi, A Woman’s Choice (Alegerea femeii), din statul lor s-a închis. Deoarece motivele închiderii erau neclare, după confirmarea din partea poliției a închiderii, câțiva dintre ei au mers la clinică. 

Acolo au avut parte de o surpriză. Pe uși erau puse lacăte, iar mobilierul era scos din sediul clinicii. In timp ce se aflau acolo, la clinică a venit o femeie însărcinată care dorea să facă avort și nu aflase despre închiderea clinicii. După ce a stat de vorbă cu cei care erau de față, a considerat că cele întâmplate sunt un semn de la Dumnezeu și s-a hotărât să nască copilul.

„Astăzi mai sunt doar 654 de clinici specializate în avorturi chirurgicale în Statele Unite, față de 2.176 câte au existat în 1991. De fiecare dată când o clinică se închide, viețile unor copii sunt salvate” a declarat Troy Newman, președintele organizației Operation Rescue. „Peste 70% din totalul clinicilor de avort s-au închis în ultimii 22 de ani și numărul avorturilor a scăzut simțitor. Acestea sunt vești foarte bune pentru femei și copii.”

Prelucrare după LifeSiteNews