Transmisie live a spectacolului „Sărbători pentru toți 2015”

luni, 21 decembrie 2015

| | |

Aici și pe Lynks TV se va transmite live, luni 21 decembrie 2015, de la ora 18, spectacolul „Sărbători pentru toți 2015”.

Spectacolul este organizat de Asociația „Studenți pentru viață – Universitatea București”, în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a mamelor cu copii victime ale violenței în familie „Patriarh Justinian Marina” al Asociației „Diaconia” a Patriarhiei Române, cu sprijinul Universității din București, al Asociației Feminism proFamilie și al companiei Artist Party.

Evenimentul are drept scop conştientizarea problemelor şi sprijinirea victimelor violenţei în familie şi este dedicat copiilor, mamelor şi tuturor celor care beneficiază de sprijin în cadrul centrului “Diaconia”.

Spectacolul va fi prezentat de actrița Ioana Picoș-Făgădaru, va debuta cu îndrăgitul artist Vlad Miriţă, apoi vor urca pe scenă pianistul Alexandru Burcă, Maria Ciocan Band, dansatorul Momo Peter Sanno, Corul Asociaţiei „Studenţi pentru viaţă”, iar în încheiere Corul de copii al centrului „Diaconia”.