Gianna Jessen - supravietuitoarea unui avort

joi, 31 martie 2011

| | |

Gianna Jessen, abortion survivor | Gianna Jessen, supravieţuitoare a avortului from provita on Vimeo.

2 comments:

MunteanUK spunea...

Uluitor acest mesaj, cu atât mai mult cu cât cazul său nu este singular, ci Gianna reprezintă mai mulţi 'supravieţuitori' ai avorturilor.

Este foarte bine că există cât mai multe de astfel de postări despre ororile avortului, cum m-am străduit şi eu să scriu.

Doar o mostră:

http://munteanuk.blogspot.com/2009/12/vremea-cand-niciunul-dintre-noi-n-am.html

***

Uneori mă gândesc că toate mesajele noastre pro-life sunt doar picături într-un ocean bloggeristic, dar mai am şi o fărâmă de speranţă.

Poate, undeva, cumva, prin căutări pe net (şi mulţi omameni în situaţii limită caută pe net soluţii, scăpări, cazuri similare) cineva să ajungă şi la aceste mesaje contrare ideologiei prevalente în ziua de azi, că avortul ar fi doar un 'act medical'.

Unknown spunea...

Mesajele pro-life nu sunt doar o pictatura intr-un ocean bloggeristic pentru ca sunt persoane care imi scriu si ma intreaba despre asta, iar statisticile de urmarire a blogului arata ca sunt destule intrari cu sintsgme cum ar fi "avort", "ce se intampla in timpul unui avort", "unde ajung copiii avortati" " ce pot face dupa ce am avortat", etc. Important este sa fim fermi si clari in pozitia pro-life pentru ca am avut si caz in care unei persoane nu i s-a parut foarte grav dupa cum pusesem problema intr-o discutie si influentata de alti factori a facut avort, chiar daca acest lucru e o chestie secundara e totusi importanta.