CAMPANIE - ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA VIEŢI

marți, 20 aprilie 2010

| | |


Alexandra şi Marian, doi tineri la început de drum. Au pornit cu speranţă şi entuziasm dar la fiecare pas întâlnesc o piedică. Sunt împreună de 6 ani, împreună dar singuri. Familiile nu le sunt alături. Părinţii lui au trecut la cele veşnice, iar ai ei ar face orice ca Alexandra să avorteze, însă nu se întrec să-I ajute. Când i-am cunoscut erau descurajaţi, convinşi că soarele nu va răsări pe strada lor. Prima dată m-am întâlnit cu Alexandra, mi-a spus povestea ei, i-am spus să fie fericită că o nouă viaţă izvorăşte din ea. Acum oamenii din jur sunt împotriva lor dar atunci când se va naşte micuţul cu siguranţă o să aducă fericirea întregii familii. Fără să ştiu m-am întâlnit cu ea înainte cu 2 ore ca mama ei s-o ducă la spital să avorteze. A fost o minune. S-a rugat la Dumnezeu să-I dea o şansă, să-i trimită pe cineva, s-a întâmplat să fiu eu. Am mers împreună la un preot, după mai multe discuţii au hotărât să păstreze copilul.

Au nevoie de o casă, locuiesc într-o cămăruţă fără încălzire (folosesc un calorifer electric), au spaţiu pe care să construiască dar nu au materiale de construcţii. Mai au nevoie de bănuţi pentru naşterea mamei, haine pentru bebeluş, alimente, îmi spuneau  că de multe ori  mănâncă odată pe zi. Tatăl a lucrat mai bine de 10 ani ca instalator, din cauza crizei a rămas fără serviciu. Îşi căută în fiecare zi un loc de muncă. Acest lucru este foarte dificil, îmi povestea că pentru 5 posturi libere se prezintă la interviu peste 100 de oameni.

PUTEŢI AJUTA ŞI VOI! ÎMPREUNĂ VOM PUTEA SCHIMBA VIEŢI!

Am rugămintea pentru administratorii de bloguri să promoveze aceasta campanie.

Pentru cei care doresc să ajute, este nevoie cât mai repede:haine, bănuţi, alimente, orice este de folos.

S-a deschis cont în RON la Garanti Bank Sucursala Pantelimon pe numele Aiocoboaie Marian Paul: RO84UGBI0000502002884.


BLOGURI CARE S-AU ALĂTURAT CAMPANIEI:

Mulţumesc din suflet tuturor.Vă ţin la curent cu noutăţile.

22 comments:

Unknown spunea...

Ok ,pana atunci ti-l promovez si eu.

Anonim spunea...

sa contactati diverse ong-uri, gen worldvision, unicef...sunt sigur ca vor ajuta...

la mine pe blog discutam despre Chucky si "Proiectul de 1001 zile si nopti"...

adriana spunea...

http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/03/un-copil-doreste-sa-se-nasca.html

Stefania, am dat curs rugamintii tale. Te rog sa NE SCRII MAI MULTE AMANUNTE BE BLOG UL TAU SI UN NUMAR DE TELEFON UNDE POT FI CONTACTATI CEI DOI TINERI.

DOAMNE AJUTATA!

Iuliana spunea...

Il voi prelua si eu pe blogul meu. Daca se poate, te rog sa ne dai mai multe informatii despre ei (cam pe unde locuiesc, unde le putem trimite bani, mancare, haine si alte lucruri de ajutor). Multumesc.

Andreea Tatiana spunea...

Doamne ajuta!..am pus si eu pe blog..sa-i ajute Bunul dumnezeu sa li se aseze si lor lucrurile..

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iuliana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...

Multumesc mult Iuliana, e o veste minunata.Am sters comentariul pentru ca erau si datele tale personale. O sun maine pe Alexandra sa o anunt apoi te contacez pe tine.

Pentru ceilalti: Iuliana a gasit Clinica Nadia Comaneci a Fundatiei Sf Spiridon Vechi si va merge cu Alexandra la control.
Ii multumim mult de tot.

Doamne ajuta!

adriana spunea...

Stefania, iti multumesc ca ai strans toate informatiile aici; ne va fi acum mult mai usor sa urmarim acest caz.

Unknown spunea...

Va multumesc si eu tuturor care v-ati implicat:)
Doamne ajuta!

Hoinar spunea...

Ok....bun...incepem sa facem primii pasi! Pentru deschiderea unui cont bancar....trebuie ca unul din ei sa vina la banca...pentru a le putea deschide noi, sunt ceva acte de facut, e mai complicat!
Pentru orice banut e nevoie, pot da si eu putin!

Doamne ajuta!

Unknown spunea...

Am fost astazi cu Iuliana la Clinica Nadia Comaneci a Fundatiei Sf. Spiridon Vechi. Alexandra s-a inscris la un medic de familie.Incepand de maine isi va face toate analizele necesare.
Ii multumim Iulianei pentru ajutor si pentru banuti.
Am cunoscut astazi oameni deosebiti.
Dumnezeu cu ajutorul Sf Spiridon le aseaza cum nu se poate mai bine.

Unknown spunea...

Dumnezeu sa ne binecuvinteze si sa va binecuvinteze, Iuliana!
Si eu ma bucur mult ca ne-am cunoscut.
Am invatat multe lucruri frumoase de la tine.
:)

adriana spunea...

Cand va naste alexandra?

Unknown spunea...

Alexandra va naste in luna August.

Iuliana spunea...

Buna, Stefania! Am vorbit astazi cu graviduta noastra si am inteles ca umeaza sa mearga maine dupa rezultatul analizelor si poate i face si consult ginecologic + ecografie.

In alta ordine de idei, am si eu o mare ugaminte la tine. Poti citi, te rog pe blogul meu povestea unui baietel bolnav de cancer si o poti posta si tu la tine pe blog?

http://iulianacristescu.astasunt.eu/

Unde-s multi, puterea creste! Iti multumesc mult! Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Alexandra si Marian au cont bancar?Eu incerc sa gasesc persoane care vor sa-i ajute cu niste banuti.Imi da-u seama ca le este foarte greu fara o locuinta decenta pentru a creste un copil ce in curand se va naste.Se vede clar ca sunt necajiti,mai ales ca nici familia ei nu le sunt alaturi.Mai au doar vreo 4 luni la dispozitie pentru a reusii cei ce vor sa-i ajute,de a le ridica o constructie.Sper sa se implice cat mai multe persoane.DOAMNE AJUTA.

Unknown spunea...

@Anonim,
nu au cont bancar.Am aflat ca au probleme cu bancile in sensul ca au un imprumut neachitat. Ei mi-au spus ca au intalnit cazuri in care au luat din cont pentru imprumut.
Daca are cineva idei in sensul asta sau imi poate explica procedura i-as fi recunoscatoare.

Unknown spunea...

@ Anonim
Multumim de initiativa.
Doamne ajuta!

Unknown spunea...

Marti am fost cu Alexandra la Denie la Manastirea Radu Voda. Era aproximativ 17.30 nu incepuse. Ne-am inchinat la Sf Moaste si cand sa ne intoarcem Alexandra se intoarce sa ma intrebe ceva. Ii atrag atentia sa se dea la o parte ca trecea un preot pe langa noi. Parintele se uita la Alexandra si spune: "Nu, nu, ca la tine am venit! Trebuie sa te spovedesti si sa te impartasesti neaparat." Vorbisem cu Alexandra de spovedanie cu cateva zile inainte dar a zis ca dupa Sf. Pasti. Ne-am uitat uimite bineinteles, parintele nu ne cunostea pe nici una. Apoi i-a zis sa vina a doua zi. A fost ieri s-a spovedit si s-a impartasit.
Mari si marite sunt minunile Tale, Doamne!

Unknown spunea...

S-a deschis cont in RON la Garanti Bank Sucursala Pantelimon pe numele Aiocoboaie Marian Paul
RO84UGBI0000502002884

Iuliana spunea...

E bine ca s-a deschis cont pe numele lor, astfel incat vor putea fi ajutati mai usor. Tinem legatura pentru a vedea ce mai putem face pentru ei. Doamne ajuta!